25-01-2013

Подобова оренда житла: остерігайтесь обману

порожня кімната

Якщо ви тульський турист або вас просто відправили у відрядження, і щоб уникнути проблем з житлом ви вирішили його орендувати, пам'ятайте, що єдиний раціональний і правильний варіант - це оренда квартири подобово.

Якщо ви вирішили зняти квартиру вже після приїзду до Тули, рекомендується відразу звернутися до консалтингової компанії з проханням про підбір подобового житла. Експерти наполегливо не рекомендують звертати увагу на різні сумнівні приватні оголошення, адже на ринку існує безліч шахраїв, які можуть вам «обвести». По-перше, з вас можуть вимагати попередню плату, після чого вам видадуть невірні адреси та ключі. По-друге, вас можуть поселити вже в ту квартиру, де вже проживають люди, або представлять вам житлоплощу далеку від ваших уявлень за великі кошти.

Щоб уникнути всього кошмару, професійні ріелтори рекомендують вам online-бронювання як найнадійніший сервіс. Якщо на вас чекає відрядження або ви вирішили відправитися з родичами або коханою людиною на відпочинок, ви можете зайти на сайт і попередньо замовити подобову оренду житла.

Також хочеться відзначити, що в базі подібних компаній є сотні різних пропозицій, і виходячи зі своїх загальних вимог ви можете оформити заявку. Працівники врахують усі ваші побажання щодо інтер'єру, наявності меблів, побутової техніки та ін.

Квартира чи готельний номер?

Якщо ж ви вирішили приїхати до Тули з друзями чи давніми товаришами, пам'ятайте, що готельні номери вам навряд чи підійдуть, адже в одному номері адміністрація вас усіх не зможе поселити. Що стосується подобових квартирто контролювати вас ніхто не збирається. Ви можете винайняти квартиру та запросити своїх товаришів, які зможуть у вас переночувати.

На сьогоднішній день багато туристів в першу чергу воліють оренду квартир, адже в квартирі існує більше зручностей, ніж у готельному номері, та й ціни іноді нижчі.

Пам'ятайте, що вирушаючи до незнайомого вам міста, забронювати житло рекомендується заздалегідь, особливо якщо ви вирушаєте на кілька днів!

Автор: Олександр Бєлов