31-05-2021

Які помилки варто уникати при оренді складського приміщення?

склад

Використання складського приміщення може мати тимчасовий характер, коли немає потреби у покупці постійної будівлі. З цієї причини оренда складу є найбільш розумним та практичним рішенням. Якщо клієнт має відносно скромні потреби, вибір буде досить простим. Але великому замовнику варто враховувати деякі моменти, які визначать кінцевий результат.

Основні вимоги

При огляді можливого приміщення необхідно звернути увагу на наступні моменти:

  • вивчення технічних характеристик;
  • рівень захисту продукції;
  • зручне розташування.

Першочергову увагу необхідно приділити питанню можливостей орендованого приміщення. Необхідно дізнатися, яка саме кількість продукції може тут зберігатись, а також які габарити товару. Врахувати варто умови для повноцінного збереження якості продукції та наявність під'їзних шляхів.

Безпека всього вантажу також є не менш важливим критерієм, тому потрібно переконатися, що продукція надійно захищена від вторгнення сторонніх.

Але для того, щоб товар було зручно розвантажувати та відвантажувати, необхідно звернути увагу на місце розташування будівлі. Саме цей момент і визначить як вартість самих послуг, а й практичність цього вибору.

Якщо необхідний регулярний товарообіг, наявність під'їзних шляхів є вкрай важливою вимогою. Варто також розрізняти склади-одиначки, які не розташовуються поблизу інших приміщень, та логістичні зони, що мають масу різних переваг. Розумно звернути увагу на будинки, які розташовані не в центрі населеного пункту, а біля в'їзду, а також на межі територіальних центрів. З огляду на ці моменти можна орендувати те приміщення, яке повною мірою відповідатиме потребам майбутнього власника.

Раніше ми розповіли про те, як розрахувати необхідна кількість навантажувачів для складу.

Автор: Олександр Бєлов

Читайте також