30-11-2020

Як підвищити впізнаваність свого бізнесу

позиціонування бізнесу

У вас є власний бізнес? Ви створили власний інтернет-магазин? Це добре, але не варто зупинятися на досягнутому, бо саме існування в мережі не гарантує хорошу видимість. На жаль, потрібно подбати про щось на кшталт «позиціонування», щоб магазин з'явився максимально високо у результатах пошуку.

Тільки така ситуація дозволить дістатися величезної кількості потенційних клієнтів. Інше питання, чи привабливим зовнішній вигляд сайту, чи чітка у нього структура і чи зрозуміле оформлення окремих категорій пропонованих продуктів. Важливо подбати про те, щоб сайт пробуджуючи довіру, був візуально привабливим і навпаки закликав до покупок (звичайно, ціни асортименту також мають величезне значення).

Тут може бути питання: що таке позиціонування? Це низка дій, головна мета яких – підвищити впізнаваність сайту чи інтернет-магазину для алгоритмів популярних пошукових систем. Секрет у тому, що сучасна людина в першу чергу бере телефон та шукає в інтернеті необхідний товар чи виробника, який може надавати необхідні йому послуги. Тільки коли людина знайшла потрібну йому компанію в інтернеті, вона прямує до місця (якщо ситуація цього вимагає), але частіше угода проходить в електронному вигляді або по телефону. Величезний вплив на становище в інтернеті мають унікальні та наскільки можна професійні описи послуг, магазин продуктів. Звичайно, якісні та унікальні фотографії також відіграють важливу роль. Все це впливає на привабливість пропозиції та затребуваність серед потенційних клієнтів.

Карти

Ще одним питанням є створення візитних карток на картах Google та ін Спершу може здатися, що це непотрібна перевага і вона не має жодного значення. Однак, завдяки йому, сайт стане помітним для людей, які шукають саме з її допомогою найближчий магазин із конкретною пропозицією. Сам процес створення згаданої картки не надмірно важкий і проблемний, проте важливо пам'ятати, що не можна вводити невірні дані, тому що це на вказану адресу прийде код перевірки, який забезпечить активацію послуги.

Загалом, якщо ви хочете, щоб бізнес розвивався максимально швидко, і ви прагнете отримати додаткових клієнтів - подбайте про широке розуміння позиціонування, створіть візитку на картах Google і заведіть зручний сайт з приємним інтерфейсом - це фундамент для досягнення успіху!

Раніше ми розповіли про чотирьох припущеннях, які можуть зашкодити бізнесу.

Автор: Олександр Бєлов