30-06-2020

Чому оренда офісу у бізнес-центрі вигідна

бізнес центр

Важливим моментом діяльності будь-якої компанії є вибір офісу. Це особа компанії, туди приходять клієнти та ділові партнери, і за солідністю офісу судитимуть про серйозність вашої компанії. Якщо всього два варіанти скористатися офісними метрами: купити або орендувати офіс.

І як зробити компанії, яка тільки починає свою діяльність, і на покупку солідного офісного приміщення просто немає грошей, але особливості діяльності припускають часті зустрічі з серйозними людьми. Безумовно, можна купити офіс дешевше, і виглядати як дуже скромна та тьмяна компанія. І краще вибирати офісні приміщення у великих бізнес-центрах, Бо переваг набагато більше, ніж витрат.

Переваги оренди офісу у БЦ

  1. Бізнес-центри є підготовленим середовищем із розвиненою інфраструктурою. Там усі умови спрямовані на те, щоби орендарям було комфортно. Ніде в інших місцях таких умов немає, а щоб наблизитися до них, доведеться добряче витратитися. Орендуючи офісні приміщення в БЦ, ви зможете скористатися тренінг-залами, переговорною кімнатою, конференц-залом, їдальнею, великим паркуванням.
  2. Все це коштує великих грошей, а у разі оренди в БЦ, ви вже цим усім забезпечені, і витрачатися на це немає потреби. Будь-коли, коли щось з цього знадобиться, ви просто цим скористаєтеся. Чим-то безкоштовно, за щось заплатите символічну суму. Крім того, ви знаєте, скільки коштує справжня охорона? Крім сигналізації, підключеної до приватників, навряд чи більше можна дозволити самостійно.
  3. Чи готові ви економити на іміджі своєї компанії? Бізнес-центр, це свого роду друк статусу. Адже є різниця, чи запрошуєте ви своїх ділових партнерів до офісу на околиці міста, або ж розташованого в центрі, до будівлі, яку в місті всі знають, і вона викликає захоплення, оскільки будувалося саме для цього.

Раніше ми опублікували статтю з десятьма слушними порадами щодо вибору офісного приміщення.

Автор: Олександр Бєлов