24-01-2019

Натхнення: 6 порад для вашого офісу

офіс

1. Ваш комфорт є пріоритетом номер один

Для того, щоб добре виконувати свою роботу, ви повинні почувати себе комфортно у своєму офісі. Оточуйте себе лише необхідними предметами, які роблять вас щасливими та мають практичне застосування. Ловець снів може бути гарною прикрасою, але він, швидше за все, просто збиратиме пил у вашому офісі.

А ще наявність предметів, що спонукають до релаксації в місці для отримання доходу, може засмутити вашого боса.

2. Багато – це не здорово

Ваш офіс не повинен бути холодним та непривітним місцем. Виберіть те, що настроїть ваш розум на позитивну хвилю, знайдіть собі цікаві допоміжні підручні матеріали та елементи для дизайну інтер'єру.

3. Мотивований працівник – продуктивний працівник

Ви мрієте про екзотичний відпочинок на безлюдному острові? Ви хочете мати будиночок на пляжі? Не бійтеся мріяти. Тільки тоді, коли нам вдасться уявити, що наші мрії стають реальністю – вони здійсняться. Заплющте очі і візуалізуйте своє вчинене життя. Потім зв'яжіть все з правильним зображенням і помістіть його на всю стіну навпроти робочого столу. Щоразу, коли ви заглянете на картину через комп'ютер, вона нагадає про вашу мету і для чого саме ви працюєте.

4. Будьте власною мотивацією

Існує приказка: "У здоровому тілі - здоровий дух". Вам потрібно добре дбати про своє тіло, а також про свій дух, якщо ви хочете добре виконувати свою роботу і залишатися уважним. Прокиньтеся трохи раніше, поставте свій ноутбук у свій стильний рюкзак і прокотіться на велосипеді на роботу. Замініть подорож автобусом прогулянкою. Тому що, коли ви закінчите свою подорож, то сядете на стілець у своєму офісі і відчуєте себе особливо, навіть не зробивши нічого (поки що) грандіозного. Початок дня з такою самооцінкою вартий вашого часу. Візьміть із собою талісман, щоб почуватися героєм протягом цілого дня.

5. Нехай все говорить за вас

Зловити очі відвідувачів, як тільки вони входять до вашого офісу. Зустрічі проходитимуть більш невимушено, якщо будуть присутні й інші теми для обговорення, крім основної мети зборів. Ваш гість, ймовірно, буде так само як і ви шанувальником Гаррі Поттера, або це обличчя також без розуму від концертів.

6. Повинна бути одна сімейна фотографія

Не потрібно, щоб ваша мама стежила за вами із трьох фото в рамках на стіні. Створіть свій куточок, який надихатиме вас творити.

Ми хочемо, щоб ваше життя було таким же барвистим і енергійним, як і ваш офіс!

Раніше АН BFS опублікувало матеріал про тенденції впливу офісного простору на робоче середовище

Автор: Олександр Бєлов