23-12-2019

Квартири площею тисячі квадратних метрів

лофт

З поверненням до нашої країни капіталізму елітним житлом вважалися просторі квартири у центрі міста. Але час іде. І ось уже настав час моди на щось ексклюзивне. Тепер на ринку з'являються лофти – новий варіант елітного житла.

Лофти - це старі заводи та фабрики, переобладнані під житлові приміщення. Виявляється, просторі майданчики виробничих цехів можуть стати елітними просторими квартирами.

Це нове непобите рішення буде мати попит з кількох причин

Богема створює їм імідж модного світського житла, в якому мало спільного із звичайними квартирами.

  1. Це житло є простором від 200 до 1 тис. квадратних метрів при мінімумі несучих перегородок.
  2. Нема зайвої декоративності. Жодних обмежень. Живи і дихай на повні груди.
  3. Лофти мають відбитки індустріального минулого. Навіть залишаються місцями не оштукатурені стіни, голі бетонні стіни та підлоги, вентиляційні труби та залишки верстатів.
  4. Головна перевага лофтів – це світло. Гігантські вікна від підлоги до стелі. Щоб додати відчуття прозорості, навіть деякі меблі роблять зі скла. Вона ніби висить у повітрі.
  5. Придатні лофти для студій-майстерень, картинних виставок, скульптурних виставок, виставок антикварних меблів.

Лофти – житло для екстравертів. Тобто, для тих, хто любить спілкування, великі тусовки, масові вечірки. Господарями таких просторих квартир стають самотні багаті холостяки середніх років, золота молодь, подружжя, які люблять богемний спосіб життя.

Богема Лондона, Берліна та Нью-Йорка першою оцінила оригінальний дизайн та необмежені можливості фабричних будівель 19 – початку 20 століть, переобладнавши їх у шикарні апартаменти для привілейованого класу. Простота стилю лофт дозволяє оформити свою квартиру самостійно. Як це зробити - дізнайтесь з цієї статті.

Автор: Олександр Бєлов