23-09-2019

Вбиральня в квартирі невеликих розмірів

гардеробна

Вбиральня в будинку дуже зручна. У ньому зберігають одяг та взуття, приміряють вбрання, перевдягаються. Все це потребує певного місця. Але навіть у маленькій квартирі можна знайти площу під це приміщення. Окреме місце організувати досить легко.

Використання комори

Невелика комора є практично у будь-якій квартирі. Навіть у новобудовах вона зазвичай передбачена авторами проекту будинку. Її легко перетворити на вбиральню. Достатньо винести старі речі та розібрати комору. Для побутової техніки, лиж можна знайти більш відповідне місце, а старих непотрібних речей краще позбутися.

У будь-якому випадку достатньо пари квадратних метрів, щоб розташувати вішалки та полиці для взуття, встановити дзеркало. У такій вбиральні доведеться використовувати штучне освітлення.

Поділ простору

Для створення вбиральні можна побудувати нову кімнату. Цей варіант цілком підійде для квартири з вільним плануванням, де стіни ставлять самостійно. Приміщення має розташовуватися неподалік вітальні або спальні.

Якщо виникає бажання переодягатися при денному освітленні, вбиральню можна розташувати біля вікна. Це легко зробити у кутовій квартирі, де встановлюють два вікна на суміжних стінах.

А якщо скористатися чотирма порадами із цієї статті, то ви дізнаєтеся як легко зробити інтер'єр орендованого житла більш домашнім.

Автор: Олександр Бєлов

Читайте також