16-05-2014

Офісні перегородки як інструмент зонування простору

офісні перегородки

Сьогодні офісні перегородки такі самі меблі, як, наприклад, робочий стіл під персональний комп'ютер чи м'який диван для клієнтів. Головним завданням даного пристосування є забезпечення максимального комфорту приміщення призначеного для проведення ділових зустрічей, бізнес-угод або просто продуктивної роботи персоналу.

Види перегородок для офісних приміщень

Залежно від функцій, які потрібні спочатку і завдань, які ви поставили перед собою, плануючи дизайн приміщення, офісні перегородки розрізняють на:

  1. стаціонарні — встановлюють у тому, що розділити приміщення кілька окремих кімнат, і навіть повністю ізолювати їх друг від друга. При монтажі встановлюють стіну, що швидко піднімає, яка складається з металевого або алюмінієвого профілю. Кріпити такі перегородки потрібно або до підлоги, або до стелі. Як елемент інтер'єру вони мають досить стильний вигляд. Оскільки декоровані різноманітними матеріалами — від повністю прозорих скляних до комбінованих (непрозорі матеріали плюс спеціальне міцне скло). Варіанти застосування – офіси, фітнес-центри, банки, громадські будівлі, торгові центри тощо.
  2. Мобільні офісні перегородки — головна їхня відмінність у тому, що немає необхідності при монтажі кріпити їх до підлоги чи стелі. Уявляють під собою сукупність багатьох модулів зібраних в одне ціле. Виконують функцію візуальних обмежувачів з максимальною можливістю продуктивно використовувати робочий простір.
  3. Розсувні офісні перегородки - Чудова можливість з єдиного робочого простору створити кілька робочих зон. Прекрасно виглядають і досить міцні. Легко демонтувати у разі переїзду до іншого офісу. Крім того, завдяки таким конструкціям можна легко змінювати простір. Так, наприклад, з кількох кабінетів можна зробити один, якщо цього вимагає робоча обстановка. Їх розрізняють на прямо розсувні та перегородки-книжки. Вибирайте будь-який з варіантів, та застосовуйте з користю.
  4. Цілісноскляні - Функція аналогічна попереднім варіантам. Головна відмінність – можливість підкреслити діловий стиль приміщення. Досить міцні, оскільки виконані зі спеціального скла.

Якщо ви орендували велике приміщення під офіс, і потребуєте встановлення якісних офісних перегородок у м. Києві, тоді варто зайнятися пошуком фірми, яка без проблем впорається з таким завданням. Однією з найкращих на ринку подібних послуг є Віка Буд. Каталог продукції, яку пропонує компанія, можна подивитися тут http://weka.com.ua/catalog/ofisnye_peregorodki.

Переваги співпраці з компанією

  1. Багато варіантів, на який можна зупинити свій вибір.
  2. Конструктивна консультація від фахівців, з можливістю визначення того варіанту, який підійде вам повністю.
  3. Якісні перегородки для офісу, які протягом тривалого часу без проблем виконують необхідні функції — повністю поділяють приміщення на окремі зони, чудово вписуються в різні інтер'єри та добре переносяться за потреби.
  4. вигідна ціна на офісні перегородки, що безперечно радує будь-яку людину, яка вирішила встановити цей пристрій.

Підготував: Олександр Бєлов