17-12-2018

Чому вертикальні жалюзі ідеальні для офісів?

жалюзі в офісі

Ні для кого не секрет, що жалюзі виконують практичне завдання, захищаючи від небажаного сонячного освітлення, наприклад під час роботи за комп'ютером або в момент, коли ви вирішили подивитися чемпіонат світу з футболу. Але, що ж у випадку з вертикальними жалюзі, чому вони такі популярні, коли мова заходить про покращення комфорту в офісних приміщеннях?

Що являють собою вертикальні жалюзі?

Насправді немає якихось серйозних відмінностей від інших видів жалюзі, хіба що вертикальне розміщення ламелів, яке й дало їм назву. З іншого боку, вертикальні жалюзі для офісу дозволяють візуально збільшити висоту приміщення, що дає можливість працівникам відчути себе комфортніше.

Що ж до ключових особливостей, які мають вертикальні жалюзі для офісу, то тут потрібно виділити кілька основних пунктів:

  1. Замовник має право вибрати будь-яку висоту виробу.
  2. Ламелі можуть бути зроблені як з важкої тканини, яка буде повністю непрозорою, так і більш легкими варіантами, аж до майже повної прозорості.
  3. Такі жалюзі легко чистити за рахунок того, що ламелі додатково просочуються спеціальною пилостійкою рідиною.
  4. Кріплення можна встановити як на стіну (класичний метод), так і прикріпити до стелі або ж у віконний отвір.

Де найкраще зробити замовлення?

Якщо вас цікавить ціна на вертикальні жалюзі, то вона не така вже й велика, та й завжди є кілька способів, що дозволяють заощадити. Як варіант, можна звернутися за допомогою до професіоналів з Jaluzi-Service, які, мало того, що допоможуть вам заощадити свої гроші, так ще й дадуть відповідь на будь-які питання.

Варто відзначити і той факт, що в Jaluzi-Service продаються не тільки вертикальні жалюзі, що ідеально підходять під комерційні приміщення, але і горизонтальні, а також тканинні та захисні ролети, римські штори. Тішить і наявність гарантії в один рік, що дозволяє бути впевненим щодо серйозності підприємства та високої якості всієї продукції.

Для зручності на інтернет-сторінці вищезгаданого підприємства є калькулятор, що дозволяє точно підрахувати, скільки коштуватиме той чи інший варіант жалюзі. І тут можна відразу оформити замовлення, вказавши всі необхідні параметри, що помітно прискорить процес придбання. Якщо ви не знаєте, як правильно робити виміри, завжди можна викликати фахівця, який зробить все замість вас!

Раніше АН BFS опублікувало матеріал про варіанти систематизації офісного простору.

Автор: Олександр Бєлов