31-10-2012

Покупка меблів для офісу: критерії вибору

меблі в офісі

Вибираючи, меблі для офісу не варто забувати, що вони виступають не тільки основним помічником у робочому процесі, але і є візитною карткою будь-якої організації. Таким чином, при виборі меблів не варто звертати пильну увагу на зовнішній вигляд, а також основним критерієм виступає багатофункціональність і зручність. Як правило, меблі повинні додатково мати кілька відділень для того, щоб співробітники могли зберігати необхідні документи в упорядкованому порядку або відповідні канцелярські прилади та не витрачати робочий час на пошуки необхідного предмета. Крім того, грамотно підібрані меблі сприяють правильному розподілу простору, що виступає основним елементом тому, що, на жаль, в більшості випадків офісний простір по площі є невеликим і кожен метр на рахунку.

У першу чергу меблі для офісу дозволяють створити певний рівень атмосфери, особливо якщо вони підібрані та відповідають стилю організації, підкреслюють фірмовий колір та логотип компанії. Необхідно враховувати, що меблі є обличчям, і компаньйони судять про успішний розвиток організації, у тому числі і на вигляд офісів, Які має компанія.

Вибираючи меблі для офісу, яких критеріїв вибору необхідно дотримуватись і на що орієнтуватися:

1. Ціновий діапазон. Немає необхідності купувати занадто дорогі за вартістю офісні меблі. Так як привабливий зовнішній вигляд часто не означає якість предмета інтер'єру, до того ж трапляється, що ціновий діапазон завищується з урахуванням витрат транспортування продукції або за рахунок високої орендної плати приміщення, де розміщені для продажу офісні меблі. Якщо, підійти до вибору з усією відповідальністю, то можна знайти меблі досить якісні, відповідні всім вимогам і не за високу вартість.

2. Цільова спрямованість. Не варто захаращувати офісне приміщення непотрібними предметами інтер'єру та постаратися на попередньому етапі чітко визначити для себе, що саме необхідно придбати. Слід чітко розділити і зрозуміти, які меблі необхідні для персоналу, які для керівного складу та для клієнтів. Насамперед робочі місця повинні бути укомплектовані зручними столами, шафами для зберігання паперів або робочими документами. Якщо є зал для конференцій, то в цьому випадку придбати великий та зручний стіл для переговорів та зручні крісла.

3. Компактність та мобільність. Оптимальним варіантом виступають легкі, і розбірні моделі офісних меблів, тому що в разі переїзду ці меблі зможуть з легкістю транспортуватися з наступним складанням на новому робочому місці.

Автор: Олександр Бєлов