13-09-2019

Переваги оренди квартири без меблів

кімната без меблів

Сучасний ритм життя висуває інші вимоги до мобільності людини, ніж це було кілька десятків років тому. Успішне просування по службі, як правило, супроводжується переїздами з одного міста до іншого. В такому випадку оренда житла – природне та просте вирішення проблеми проживання у будь-якому місті. Зняти квартиру без меблів – економічно доцільний спосіб облаштування під час перекладу на роботу чи навчання.

Чим вигідна оренда житла, в якому немає меблів

  1. Якщо розглядати всі пропозиції, то завжди можна знайти двокімнатну або трикімнатну квартиру без меблів навіть у центрі міста або поряд із місцем роботи за ціною однокімнатної мебльованої.
  2. Знайти в місті меблі та побутову техніку не складає труднощів. Можна дати оголошення в газеті, на міському сайті або внутрішньої мережі компанії і вас із задоволенням забезпечать меблями, які вже не потрібні, але їх шкода викидати. Ви зможете заощадити кошти ще й на меблях.
  3. Якщо ви зберетеся виїжджати з однієї квартири в іншу або переїхати в інше місто, то зможете залишити меблі господареві, подарувати чи недорого продати.
  4. Житло без меблів зазвичай здають на тривалий термін, тому що з нього господарі виїхали надовго. Зняти на тривалий термін порожню квартиру легше, ніж із побутовою технікою та меблями.
  5. Вам не потрібно буде турбуватися про збереження ситуації у випадку, якщо є тварини. Адже меблі належить вам, і ви розпоряджаєтеся нею на власний розсуд.

Де шукати квартири без меблів

  1. За оголошеннями на сайтах, газетах чи журналах.
  2. Можна доручити підбір їхньому агентству нерухомості, уклавши з ним договір на послуги.

Скористатися послугами агентства – сучасний цивілізований спосіб пошуку житла, який захистить вас від шахраїв та ризику повторної оренди чи виселення за кілька днів.

У договорі з агентством ви можете вказати, які саме вимоги висуваєте до житла: район розташування, якість будинку, дворові майданчики, інфраструктура, поверх, площа, орієнтація по сторонах світу і багато чого потрібно врахувати. Уклавши договір та вказавши передбачувану дату заїзду, можете зайнятися своїми справами. Фахівці знайдуть вам не один, а кілька варіантів і у встановлений термін організують перегляд квартир і зустріч з господарями.

Що слід передбачити

  • винаймаючи порожню квартиру, має сенс заздалегідь обговорити з господарем можливості підключення обладнання та побутової техніки, на яку потужність розрахована проводка;
  • чи є можливість підключити інтернет, хто оформлятиме замовлення, на чиє ім'я будуть виписані рахунки;
  • хто обслуговує будинок та до кого звернутися для підключення електроплити, пральної машини та інших побутових приладів;
  • чи господар оплачуватиме зроблену модернізацію квартири при вашому виїзді, якщо ви все залишаєте.

Детальне обговорення подібних питань з господарем квартири перед підписанням договору найму позбавить вас багатьох проблем, які можуть з'явитися після. Фахівці агентства нерухомості допоможуть вам не тільки юридично правильно оформити договір найму, але і підкажуть, які спірні моменти виникають на практиці і як їх уникнути.

Укладаючи договір на тривалий термін, ви не тільки вирішуєте свої проблеми з житлом, але й допомагаєте господареві його зберегти протягом тривалого часу, тому завжди в таких випадках є сенс говорити про зниження ціни оренди за договором.

Рекомендуємо ознайомитись з особливостями оренди квартир у новобудовах, адже сьогодні вона користується не меншою популярністю, ніж оренда житла у старому фонді, незважаючи на свою вищу вартість.

Автор: Олександр Бєлов