04-07-2019

Особливості оренди квартир у новобудовах

оренда квартири в новобудові

Оренда квартир у нових будинках сьогодні користується не меншою популярністю, ніж оренда житла у старому фонді, незважаючи на свою вищу вартість. До цього варіанта здебільшого вдаються люди, які мають стабільний дохід і які можуть дозволити собі оплачувати недешеву оренду.

Переваги

Тих, хто зацікавлений у якісному житлі на тривалий термін, неодмінно звернуть увагу на пропозиції про здачу квартир у новобудовах Такі квартири, незалежно від кількості кімнат, мають велику площу, гарне, зручне планування та новітні комунікації. Крім того, оренда квартир у нових будинках приваблива ще й тим, що вона відрізняється наявністю розвиненої інфраструктури у кроковій доступності.

Як правило, у всіх новобудовах, які будуються сьогодні, на перших поверхах розміщені комерційні приміщення – магазини, салони краси, спортивні зали, ресторани, кафе, медичні центри, стоматологічні кабінети та інші організації, що пропонують широкий спектр послуг. Також поряд з новобудовами облаштовуються чудові дитячі майданчики та паркування для автомобілів. Все це в сумі дозволяє орендарю зняти не тільки комфортабельне, нове житло, а й дає можливість проживати в хорошому районі, де всі необхідні установи будуть розташовуватися в безпосередній близькості.

Специфіка

Сьогодні пропозицій про оренду житла в новобудовах достатньо. При цьому винайняти квартиру в новому будинку можна будь-якої конфігурації: однокімнатну або багатокімнатну, смарт-квартиру чи дворівневі апартаменти. Інтер'єр житла найрізноманітніший - від бюджетного ремонту до класу люкс.

Розташовані нові будинки як у центральній частині міста, так і в курортних та спальних районах. Житло на околицях коштуватиме значно дешевше, ніж у центрі міста чи біля моря.

Завдяки цьому, з урахуванням своїх фінансових можливостей, квартиру в новому будинку можна винайняти за оптимальною для себе ціною.

Здають квартири в нових будинках у більшості випадків власники, які купують квартири в кредит, щоб розплатитися з банком. А також є пропозиції від власників, які повністю викупили житло, яке є його повноправними власниками – для них це бізнес.

Підпишіться на Telegram-канал АН BFS, щоб дізнатися першим про нову квартиру, що здається вперше!

Автор: Олександр Бєлов