13-02-2020

Нові формати офісних приміщень

Конференц

Залучення нових клієнтів, збільшення продажів, зростання прибутку – всі ці складові успішного бізнесу визначаються, у тому числі і наявністю зручно розташованого та респектабельного офісу.

Однак зняти офіс у центрі міста – задоволення не з дешевих, і лише великі компанії можуть дозволити собі мати офіс у центральних районах на постійній основі. А що ж робити компаніям поменше, а тим більше бізнесменам-початківцям, яким гостро необхідна наявність можливості проведення ділових зустрічей з клієнтами в якісно розташованому і презентабельному офісі.

Така можливість виникла завдяки розвитку нових форматів оренди офісних приміщень:

  1. Міні-офіс.
  2. Конференц.
  3. Віртуальний офіс.

Найбільш затребуваним виявився формат конференц, який надає можливість оренди на нетривалий час для проведення зустрічей та переговорів. Тепер зустріч можна призначати не в кафе чи ресторані, а в респектабельному офісному центрі, де офісне приміщення оснащене всім необхідним, у тому числі і виходом в інтернет, що дозволяє вести переговори на високому рівні.

Така форма оренди оптимальна для бізнесменів-початківців, яким немає необхідності на стартовій стадії свого бізнесу витрачати гроші на утримання дорогого офісу. Формат конференц дозволяє оптимально витрачати гроші на офіс, аж до оренди кімнати на годину. Послуга є незамінною для іногородніх бізнесменів, а також для фірм, які орендують офісне приміщення далеко від центру. Проведення переговорів у центральній частині міста – солідно та презентабельно.

Залежно від масштабів запланованого заходу можна вибрати формат переговорної кімнати. Так, для проведення співбесіди або інтерв'ю з кандидатами на вакансії або зустрічі з партнером, що є у вас, цілком підійде невелика переговорна кімната. Для проведення нарад, презентацій або тренінгів буде потрібна кімната великих розмірів, яка буде оснащена необхідним презентаційним обладнанням. Цікаво, що до переліку послуг також входить і можливість користування кухнею для організації кава-брейків.

Нові формати офісних послуг, що отримали розвиток у великих містах України, значно розширили можливості ведення бізнесу, особливо на його найскладнішій стадії – стартовій.

А також ви можете ознайомитися з нашими порадами щодо пошуку та вибору офісного приміщення з цієї статті.

Автор: Олександр Бєлов