11-09-2018

Шкідливий перекус: що не можна вживати в офісі

перекус в офісі

Люди, які присвятили себе роботі в офісі, Рідко замислюються про правильне харчування на робочому місці. Вони не звертають увагу на продукти, які можуть знизити працездатність та сприяють появі зайвої ваги.

Від яких семи продуктів харчування варто відмовитися, перекушуючи в офісі, щоб бути здоровим та працездатним, пише видання. контракти.

  1. Кава.
    Найшвидший спосіб підбадьоритися – випити кави, чим і займаються співробітники офісу весь день. Однак, багато хто забуває, що сили від кави з'являються лише на кілька найближчих хвилин, потім настає ще більший занепад сил. Переважно в такому випадку випивати склянку фруктового або овочевого фрешу або зелений чай.
  2. М'ясо.
    Звичайно, м'ясо – продукт корисний, воно містить багато білка та надовго притуплює почуття голоду. З іншого боку, м'ясо важко перетравлюється організмом і буквально висмоктує всю енергію на переробку. Тому сонливість та бажання прилягти після м'ясних страв – нерідке явище.
  3. Сир.
    Сир – чудовий варіант сніданку чи вечері. Але для перекушування на роботі це не найкраща ідея. Сир містить речовини, які погіршують настрій та викликають його коливання.
  4. Багато жирів.
    Жирні продукти не дозволяють організму засвоювати цукор, а це є основою для успішної мозкової діяльності. Жирне перекушування, швидше за все, знизить ефективність вашої роботи.
  5. Банани.
    Банан часто купується саме для ситного перекушування. Однак, триптофан, що міститься в бананах, стає причиною сонливості і лінощів. А надлишок бананів у раціоні провокує головний біль та погане самопочуття.
  6. Борошно.
    Випічка з білої муки важка для шлунка і також провокує напад сонливості. Що й казати, про зайву вагу, якщо ви часто захоплюватиметеся таким перекушуванням. Вибирайте вироби з цільнозернового борошна або шукайте більш здорову альтернативу.
  7. Солодке.
    Солодощі не лише загрожують зайвими кілограмами. Вони можуть спровокувати розвиток діабету і постійно призводитимуть до різких стрибків цукру в крові. Звичайно, солодощі - харчування для мозку, але вибирати їх слід ретельно і не вживати занадто багато.

Раніше повідомлялося про те, як здоровий робочий спосіб життя в офісі впливає на успішність компанії.

Підготував: Олександр Бєлов