30-08-2012

Wood Bee – покриття для підлоги

структура покриття

Паркетна дошка від голландського виробника Wood Bee - це складна тришарова натуральна конструкція з різноманітних деревних порід. За рахунок своїх прекрасних характеристик та вигідних розмірів, дане покриття для підлоги вважають стабільним і довговічним.

Компанія ROOMDOM пропонує вам різноманітність дощок wood bee, що привезені з Європи за вигідними цінами. Паркет, виготовлений за спеціалізованою технологією, рекомендується класти в будь-якій кімнаті ваших апартаментів, адже він надійний і чудово стійкий, а це означає, що за жодних обставин він не прогнеться навіть під найгабаритнішими та найважчими меблями.

Виробник Wood Bee представляє велику колекцію шикарних та елегантних паркетних дощок з олійним та лаковим покриттям. У ROOMDOM ви зможете розглянути дошки 12 дизайнів з різними приємними відтінками дерева дуба під блискучою білою олією, чорного брошеного або вибіленого дуба, американського горіха, міцного ясена і т.д. Серед усього асортименту ви можете підібрати також і екзотичний паркет з деревини Дусі, Венге або Мербау.

Найвищої якості покриття для підлоги відрізняються доступністю цін і беззастережною популярністю. Крім цього, голландці використовують у процесі виробництва найбільш точні обладнання, за допомогою яких вдається виготовляти ідеальні паркетні дошки з найвищими показниками міцності та надійності.

Дошки Wood Bee відрізняються від інших типів тим, що всередині продукту прокладені спеціалізовані вкладки з гевеї - унікально міцної деревини, яка перевершує за надійністю навіть ялинку. Структура таких покриття для підлоги не має інших аналогів у всьому світі, тому користується популярністю у користувачів різних країн.

Компанія ROOMDOM пропонує своїм потенційним клієнтам виключно екологічно чистий продукт, який прослужить власникам довгі роки. Зовнішнє покриття настільки міцне, що через кілька років ви здивуєтеся його не зношування та прекрасному сучасному зовнішньому вигляду.

Підготував: Олександр Бєлов