27-02-2013

Вигідна оренда офісу: тонкощі пошуку

офіс

Зняти офіс сьогодні для юридичної чи фізичної особи не становить жодної складності, але головне питання в тому, чи вдасться вам самостійно підшукати вигідну оренду того чи іншого приміщення. Наскільки відомо, на ринку діє безліч приватних орендодавців, які так чи інакше заробляють на здаванні об'єктів з підвищеною орендною ставкою, і недосвідчений підприємець, не володіючи достовірною та повною інформацією про ці ціни, може погодитися на подану пропозицію.

Як же уникнути таких інцидентів? Як дізнатися, чи висока щомісячна плата за нерухомість? У цьому та інших питаннях вам можуть допомогти справжні фахівці, які відстежують ціни продажу, купівлі та здачі житла чи комерційних об'єктів щодня. Тому, якщо ви плануєте найближчим часом зняти офіс у будь-якому з районів, експерти ринку нерухомості рекомендують звернутися до досвідченої консалтингової компанії, не лише за консультацією, а й за професійною допомогою. До чого вам витрачати власний час, зусилля та кошти на пошуки необхідного об'єкта, якщо за вас це можуть зробити працівники агентства нерухомості, причому швидше та ефективніше.

Де найкраще орендувати комерційний об'єкт?

Якщо вам необхідно зняти офіс для роботи з клієнтами, або для того, щоб у ньому щодня перебували ваші працівники, фахівці рекомендують вибрати так звану фокальну точку - те місце, яке буде знайоме кожному потенційному клієнту. Хочеться відзначити, що ваша нерухомість може розташовуватися і в більш віддалених районах (якщо вас влаштовує нижча щомісячна плата), але головне, щоб в окрузі знаходилося хоча б одна будівля, Підприємство, публічне місце, яке буде знайоме кожному мешканцю міста. Таким чином, навіть іноземний клієнт витратить трохи часу на пошуки вашого офісу.

При достатності коштів ви зможете зняти офіс і в найпопулярніших місцях міста, де щодня проходитиме великий потік місцевих жителів та іноземних туристів. В даному випадку, ви можете не турбуватися про запрошення потенційних клієнтів, адже вони самостійно визначать ваше місцезнаходження та, безперечно, відвідають вас, сподіваючись отримати допомогу чи консультацію.

Вибирайте нерухомість за допомогою справжніх фахівців, і тоді ви, безперечно, будете раді своєму вибору!

Підготував: Олександр Бєлов