23-10-2013

Вибір міжкімнатних дверей: важливий не лише матеріал

Застосування сучасних технологій у виробництві міжкімнатних дверей дозволило значно розширити спектр продукції. Найчастіше при виборі орієнтуються на матеріал, з якого виготовлені міжкімнатні двері, справедливо вважаючи, що кожен матеріал та будь-яка технологія мають свої особливості та характеристики.

Так, двері з дерев'яного масиву відомі з найдавніших часів. Вони довговічні та надійні, дерево є екологічно чистим натуральним матеріалом. Висока ціна дверей з масиву дерева обумовлена ​​тривалістю та складністю процесу підготовки сировини для виробництва.

Продукція з облицюванням з натурального шпону також користуються популярністю за рахунок вдалого поєднання прийнятної ціни та більшості переваг, якими володіють елітні вироби з дерев'яного масиву: оригінальної фактури натурального матеріалу, відмінного вигляду, надійності та довговічності.

При складанні подібних оглядів автори часто вказують кожному за типу дверей можливі недоліки. Дуже показовим є слово «можливі», що вказує на те, що вони необов'язково присутні у виробах. Ця можливість багато в чому залежить від виробництва, тому вибір виробника не менш важливий ніж вибір певного типу дверей.

структура дверей

Двері із МДФ настільки популярні, що зустріти їх у продажу можна не лише у солідних будівельних супермаркетах, а й у невеликих магазинах. Це обумовлено низькою ціною і, як наслідок, високою затребуваністю виробів. Вони демократичні, вони не мають великої ваги, їх можна легко забарвлювати у будь-який колір. Відсутність високої міцності не можна вважати пріоритетною характеристикою, якщо йдеться про міжкімнатні двері.

Популярність марки не є визначальною якістю виробника, проте обсяг виробництва недорогих міжкімнатних дверей «Новий стиль» та вихід компанії на світовий ринок однозначно свідчать про високу якість продукції. Двері «Новий стиль» виготовляються за найсучаснішими технологіями з використанням сировини та обладнання, що поставляються найвідомішими світовими виробниками (Craft Master, Barberan, BauschLinnemann та ін.). Такий підхід до організації виробництва дозволив компанії створити найбагатший асортимент дверей з різних матеріалів, що відрізняються міцністю, надійністю та відмінним дизайном.

Ламіновані полотна також відносяться до категорії товарів з низькою вартістю, проте їхній зовнішній вигляд кращий, ніж у виробів із МДФ.

Автор: Олександр Бєлов