16-12-2016

Ремонт комерційних приміщень

приміщення

Сьогодні існує дуже велика кількість комерційної нерухомості, такої як склади, офіси, салони краси, магазини та інше, що потребує якісного ремонту. Компанія http://stroy-sila.com успішно виконує подібні ремонтні послуги з урахуванням вимог технічної документації та відповідно до побажань замовника. Фахівцям підрядника «Буд-Сила»: ремонт приміщень комерційного призначення не в новинку, оскільки більшість нерухомості в місті вже пройшли через їхні вмілі руки. Причому виконується весь комплекс робіт, починаючи зі стяжки підлоги, утеплення, гідроізоляції, оштукатурювання, проведення нових інженерних комунікацій та закінчуючи оздоблювальними роботами, із застосуванням сучасних технологій ремонту.

Вимоги до ремонту комерційної нерухомості сьогодні дуже високі, адже виглядати такі приміщення повинні бути презентабельними, і при цьому бути максимально функціональними. Досягнути цього виходить лише завдяки застосуванню результативних технологічних рішень та використанню будматеріалів високої якості. Крім цього, доводиться повністю проводити комунікаційне розведення, до якого також входять місця для систем відеоспостереження, серверів, кондиціонерів та інше.

Стартує будь-який такий ремонт з підготовки дизайн-проекту, який дозволяє замовнику взяти участь у його створенні та візуально оцінити, наскільки це рішення буде оригінальним. А також розробляється вся необхідна проектна документація, узгоджуються види матеріалів та методи оздоблення. Так, наприклад, стіни можна оштукатурити, а можна просто виконати монтаж гіпсокартону в Дніпропетровську, останній варіант користується у замовників досить великою популярністю.

До кожного такого комерційного приміщення потрібен свій підхід, адже залежно від того, для яких цілей воно призначене, застосовують матеріали з певними властивостями. Так, для складських приміщень важливими складовими є температурний режим та вологість повітря, особливо для тих, на яких зберігається продовольство. Тому й матеріали підбираються такі, що здатні витримати їхню дію. Ремонт офісів вимагає опрацювання технологій оздоблення, обліку умов експлуатації приміщень та ступеня довговічності матеріалів. Оскільки навантаження на стіни та підлогу в офісах дуже високе, то їхня міцність і зносостійкість має бути набагато вищою, ніж у житлових будинках. Дотримання всіх цих правил дозволяє проводити ремонт таких приміщень на найвищому рівні.

Автор: Олександр Бєлов