07-06-2013

Візитна картка – безпрограшний спосіб залучення клієнтів

візитна картка

Щоб мати можливість просувати бізнес чи послуги, важливо правильно подати себе, повідомити реальних та потенційних клієнтів про своє існування. Важко переоцінити значення візитної картки будь-якого бізнесмена чи менеджера. Така компактно подана інформація здатна повідомити про вас багато чого, навіяти повагу і викликати симпатію.

Оформлення картки

Візитки солідних компанійзазвичай мають гарне оформлення. Вони надруковані на якісному папері з використанням надійних барвників. Якщо візитна картка виконана в надто вишуканому стилі, це може викликати неприйняття. Не можна забувати, що нав'язливий дизайн (занадто строкатий або з великою кількістю картинок, інформації) не завжди приємний оку, і багато людей намагатимуться швидше позбутися такої візитки.

Якщо ж картка призначена для інформування батьків або безпосередньо потрапить до дитячих рук – яскравий дизайн цілком виправдає себе. Адже маленькі клієнти налаштовані на сприйняття картинок, що заманюють. Тому перед тим, як планувати оформлення, слід подумати про свою цільову аудиторію.

Крім того, яскраве оформлення можливе для тих, хто має професію творчу. Якщо ви художник, фотограф чи організовуєте костюмовані свята – вам можна роздавати строкаті та захоплюючі візитки. Одеса має в своєму розпорядженні велику кількість таких діячів і подібні візитні картки використовуються часто.

При виготовленні візиток фахівці намагаються уникати рамок. Розмір виробу невеликий, на ньому буде видно навіть незначну несиметричність. А оскільки будь-яка друкарська машина не ідеальна, та й папір теж, можливі викривлення і нерівність рамки, що кидається в очі. Крім того, не намагайтеся заповнити картку малюнком з дрібними елементами, вони губляться на малому форматі.

Готові шаблони допоможуть тим, хто сумнівається

Якщо ви не можете вибрати дизайн картки, використовуйте готові шаблони. Будь-яка компанія, яка займається виготовленням і випуском такого роду поліграфічної продукції, запропонує вам варіанти оформлення візитки. Однак те, яку інформацію на ній вказати, ви маєте вирішити самі. Тут важливо, щоб візитівка містила всі телефони, адресу сайту та електронної пошти.

Створивши візитну картку грамотно, ви відразу побачите результат своїх дій. За допомогою гарної візитки можна зацікавити людину чи компанію своєю персоною чи послугами.

Автор: Олександр Бєлов