23-12-2013

Трикімнатні квартири в ЖК Покровський посад

ЖК Покровський посад

Якщо Ви вирішили покращити свої житлові умови та придбати нову комфортабельну квартиру, то варто звернути увагу на житловий комплекс «Покровський посад». Будівля виконана в класичному стилі кінця 19 століття, яка так характерна для Подолу. Знаходиться Покровський посад у Шевченківському районі Києва по вулиці Глибочицькій, між станціями метро Лук'янівська та Контрактова площа, за 500 метрів від Монастиря Покрови Божої Матері.

Погодьтеся, що милуватися краєвидом чарівних золотих куполів Монастиря прямо з вікон своєї трикімнатної квартири, більш ніж приємно. Адже прокидаючись вранці у своїй затишній спальні, хочеться бачити за вікном позитивні види природи, в які Комплекс органічно вписався у загальний архітектурний ансамбль міста та знаходиться у мальовничій та екологічно чистій частині міста. Крім цього, поряд знаходяться такі техномаркети як Ельдорадо та Фокстрот, безліч кафе, ресторанів та інших об'єктів для гарного відпочинку.

Практично всі приміщення виконані в ненав'язливому «американському стилі», але при цьому кожне з них має свою особливість. І все ж, коли ви маєте матеріальну можливість придбати елітне житло, варто звернути увагу на розкішні апартаменти. Та й створений професіоналами інтер'єр не розчарує. Враховуючи сильну зайнятість сучасної людини та хронічну нестачу часу, добре розвинена інфраструктура житлового району стоїть чи не першим пунктом у списку умов купівлі житла.

Житловий комплекс «Покровський Посад» налічує 774 квартири, які розташовані у трьох житлових корпусах. Найцікавіше те, що воно більше нагадує мініатюрне місто, тому що на його території (1,9 га) розташовані всі умови для молодих сімей. Тут розташувався спортивний та дитячий майданчики, гарна та сучасна альпійська гірка, сервісно-побутові служби, відділення банків, кафе, ресторани та магазини, а також сучасний фітнес-центр зі своїм басейном на 25 метрів.

Посилює інтерес скористатися послугами ЖК «Покровський посад» наявність комфортабельного житла. Тут ви маєте можливість купити двокімнатну квартиру, яка сьогодні так популярна серед населення. Це сучасний житловий комплекс, виконаний в оригінальному стилі, здатний внести у Ваше життя тепло, затишок і комфорт. Тут до послуг своїх мешканців сучасні ліфти, мармурове оздоблення, гарні дзеркала, світильники, які реагують на будь-який рух. На території комплексу також передбачено міні-парк та окремий майданчик для вигулу своїх домашніх улюбленців. Не зайвим буде згадати про наявність підземного паркінгу на 874 машиномісць, а також відкрита мийка для автомобілів.

Автор: Олександр Бєлов