13-01-2014

Товарний знак як реклама продукту

ефективна реклама

Однією з умов відмінного просування товару над ринком збуту, це ефективна рекламна діяльність. Безумовно, реклама має характеризувати продукт лише з позитивного боку, але фахівці дотримуються думки, що якщо конкурент перераховує негативні сторони товару, не слід сильно засмучуватися антиреклама — це також піар. Сьогодні існує безліч способів реклами товару. Найпоширеніші це банери, телереклама, радіо, листівки. Найбільш матеріально доступним з перерахованих вище є листівки.

Професіонали при створенні листівок пропонують замовникам використовувати не лише тематичний матеріал та підбір правильних фарб, як наприклад, для реклами дитячого центру підійдуть яскраві фарби із зображенням іграшок, а для серйозної юридичної організації використовуються класичні темні кольори, без використання будь-яких нестандартних яскравих комбінацій. Часто фахівці пропонують на листівці зображати логотипи компанії. Важливо знати, що для того, щоб використовувати зображення як рекламу необхідно зареєструвати товарний знак. Цей процес обов'язковий, за незаконне використання торгової марки, законодавством Російської Федерації передбачено притягнення як до адміністративної відповідальності, до кримінальної.

Офіційне володіння торговою маркою приносить власнику безліч позитивних моментів. По-перше, це державний захист від несумлінних конкурентів. По-друге, додаткова реклама продукції. По-третє, можливість отримання додаткового доходу шляхом здавання в оренду інтелектуальної власності.

Задати питання щодо процесу реєстрації торгової марки можна на сайті www.tm-reg.ru. Спеціалісти компанії готові допомогти та представляти Ваші інтереси в державних органах від моменту подання заяви до отримання свідоцтва про власність на руки. Необхідно розуміти різницю між самостійним оформленням права володіння та реєстрацією руками спеціаліста. У зв'язку з тим, що представники компаній мають багаторічний досвід у питаннях оформлення власності та стикалися з безліччю проблем на етапах процесу реєстрації, процес отримання інтелектуальної власності пройде безпечніше, якщо здійснюватиметься руками фахівця.

Автор: Олександр Бєлов