26-11-2014

Новобудови, що будуються в Одесі

зіркове містечко

Сьогодні, придбання нового житла є дуже важливим та вагомим питанням для всіх верств населення. Міста безперервно розростаються, їх населення збільшується — попит на нерухомість невпинно зростає як на території всієї країни, так і в Одесі.

Житлові комплекси, що будуються, неодмінно стають гарною перспективою для покупки гідного житла, а також вигідного вкладення коштів. Новобудови Одеси, вже сьогодні, цікавлять величезну кількість здобувачів нового даху над головою

Компанія «Будова» – це забудовник, який бере на себе відповідальність перед своїми клієнтами.

Той факт, що квартири дешевші купувати від забудовників, вже не новина сьогодні. Наприклад, якщо будинок добудовується, то покупка квартири в ньому буде коштувати набагато дешевше, ніж у вже побудованому готовому до експлуатації. Крім того, одним з головних плюсів купівлі квартир у новобудовах є можливість отримати житло з новими якісними частинами оздоблення та ремонту. Вони включені такі основні елементи:

  1. Нові металопластикові вікна.
  2. Нова, якісна електропроводка.
  3. Нові сантехнічні вузли.
  4. Нові вбудовані лічильники на воду, газ та електрику.

Тепер, говорячи про зовнішні позитивні фактори купівлі новобудови в Одесі, слід зазначити ще кілька моментів.

  1. Під'їзд до нових будинків дуже зручно розташований по відношенню до всіх довколишніх доріг.
  2. Парковки біля під'їздів досить місткі, а в деяких випадках новобудови доповнені підземними парковками.
  3. Наявність нових містких ліфтів.
  4. Наявність нових дитячих майданчиків.

Все це може служити для різних категорій людей у ​​різних районах міста Одеси.

Житловий комплекс «Зіркове містечко» Яскравий приклад новобудови від компанії «Будова». Також житлові комплекси – «Альтаїр», «Гольфстрім», «Бельповерх» є одними з найкращих новобудов Одеси.

Повертаючись до тези про вигідне вкладення коштів, потрібно наголосити, що розглядаючи варіант купівлі нерухомості в нових будинках, а не на вторинному ринку, в перспективі можна заощадити велику кількість коштів. А оскільки ціни на нерухомість неухильно зростають — згодом можна продати таку квартиру набагато дорожче.

Купівля нерухомості від компанії «Будова», вже сьогодні, стала правильним та перспективним вкладенням для багатьох претендентів на житло в місті Одесі.

Автор: Олександр Бєлов