14-11-2012

Поради орендарям житла

рієлтор та сім'я

Якщо ви збираєтесь зняти житло на довгостроковій чи короткостроковій основі, вам необхідно проаналізувати декілька моментів.

По-перше, при пошуку варіанта, намагайтеся не звертати уваги на однотипні приватні оголошення, адже згодом у вас можуть виникнути деякі проблеми:

  1. Власник може вимагати компенсацію за розбиті або викрадені предмети.
  2. Прибувши на адресу, ви можете виявити, що до вас квартира вже здана.
  3. Квартира підібрана вами може бути небезпечною, там можуть зникнути ваші цінні речі.

Щоб уникнути неприємних інцидентів, рекомендується звертатися до спеціалізованих компаній, які допоможуть вам підібрати бажаний, комфортний і надійний варіант. Через дослідну компанію, ви зможете без проблем винайняти житло в Одесі без посередників або в іншому місті.

По-друге, під час оренди квартири намагайтеся точно і повно викласти свої вимоги, а також уточнити фінансове питання. Будьте демократичні та розумні, намагайтеся дбайливо ставитися до всіх речей та предметів. А також якщо ви бажаєте влаштовувати деякі заходи в апартаментах, повідомте цю інформацію власникам, щоб вони вам довірилися.

Якщо вам необхідно терміново зняти квартиру у певний час, ви можете її зарезервувати, щоб потім у судомах не шукати по місту будь-який варіант. Забронюйте апартаменти та приїжджайте у зручний для вас час. Це скоротить ваші витрати на пошуки.

Якщо ви їсте в незнайоме місто, зніміть квартиру в якомусь центральному районі, щоб вам було простіше добиратися з однієї точки в іншу. Це рішення також дозволить скоротити ваші витрати, адже якщо ви розташуєтеся у віддаленому районі, вам доведеться витрачатися на таксі та інші блага.

Використовуючи деякі прості правила під час оренди квартири, кількість ваших турбот значно скоротиться.

Автор: Олександр Бєлов