03-04-2019

Як знайти найдешевшу квартиру в оренду? Практичні поради

дешеве житло

Щодня десятки тисяч людей підшукують собі квартиру в оренду, і дуже багато хто з них хотів би зняти дешеве житло. Що можна порадити і як знайти та зняти недорогу квартиру?

Секрети оренди дешевого житла

Насамперед, якщо квартира потрібна на короткий термін, варто розглянути варіанти оренди на сезон. Можливо, власники на літо виїжджають на дачу і здають кімнату у своїй квартирі дешевше за ринок, аби залишити житло під наглядом.

Можливо, в курортному місті взимку здається житло дешевше за ринок, щоб не платити за комунальні платежі поза сезоном. Так чи інакше, але орендувати квартиру можна на короткий термін дешево.

Оренда кімнати

Дуже часто люди вибираються з квартири, наприклад, купивши будинок, але залишають у ній меблі. Господарі закривають меблі та свої речі в одній кімнаті, а всю квартиру здають. Так можна винайняти непогане житло практично за комунальні платежі. У вашому розпорядженні буде кімната або навіть дещо і кухня, що дуже непогано.

Без комфорту

Без комфорту, зате дешево! Можна зняти житло без кондиціонера або з поганим ремонтом та з мінімумом меблів. Зазвичай квартири в поганому стані та з убитими меблями здають дуже дешево, практично за комуналку. Таке житло можна, постаравшись, знайти у будь-якому районі міста.

Квартира за послуги

Буває, що кімнату у своїй квартирі здають люди похилого віку, яким вже важко ходити в магазин або виносити сміття. Можливо, вам попросять забрати на кухні або збігати в аптеку. Але часом кімнату за добрі послуги можна зняти за копійки.

Безкоштовна квартира

Буває й таке, що квартиру здають лише за комуналку. Зазвичай це квартири, де взагалі немає ремонту. Ви повинні робити господарям ремонт, а вони в обмін не братимуть з вас оренду.

Квартира на околиці

На околицях міст і навіть у прилеглих селищах можна зняти гарну квартиру дуже дешево. У забутому районі квартири завжди здають набагато дешевше, і, якщо є машина, то можна цілком обійтися житлом далеко від центру.

Квартира через знайомих

Можливо, хтось із ваших близьких знайомих чи родичів найближчим часом виїжджатиме, і хотів би залишити квартиру під наглядом. Зазвичай таке житло здають за комунальні платежі, аби знайомій людині, яка підтримуватиме порядок.

Зняти дешеву квартиру - це цілком можливе завдання. Починати пошуки потрібно з моніторингу пропозицій на ринку, серед яких часто бувають досить вигідні.

Раніше АН BFS опублікувало інформацію про вартість оренди. одне-, дво- и трикімнатних квартир у березні 2019 року з якої ви зможете дізнатися про найдешевші варіанти у всіх районах Одеси.

Матеріал підготовлений АН BFS