18-02-2013

Власне житло у Криму – казкова реальність!

Нерухомість у Криму

З кожним роком життя у великих промислових містах стає все важчим і напруженішим. Причиною цього є екологічно проблеми, що тягнуть за собою низку фізіологічних та психологічних захворювань. Варто зіткнутися з однією з них, як розумієш всю необхідність і красу володіння своєю, нехай і невеликою ділянкою землі. Наприклад, на чорноморському узбережжі. Останнім часом міські жителі все частіше купують земельну ділянку або вже готову оселю в районах, максимально наближених до води, що потопають у рослинності і дозволяють насолодитися чистим повітрям. Добре, що на нашій планеті ще залишилися такі екологічно чисті і, можливо, навіть незаймані місця. Одним із них є Крим.

Напевно, кожен з нас мріє прокинутися, і побачити хвилі, що повільно накочуються на берег. А ось гул машин, труби, що постійно димлять, гори сміття і недобудовані сірі будівлі — картина явно не з мрій. Так чого ж ми чекаємо? Купивши будиночок у Криму можна отримати можливість приїжджати в цей райський куточок у будь-який час, влаштовуючи собі та своїм близьким дивовижні вихідні, неймовірні свята та просто приголомшливі канікули. І не важливо, чи купите Ви будинок в Керчі, квартиру в Севастополі або житло в Ялтіадже кожен куточок кримського півострова унікальний!

З кожним роком можливість придбання власне житла в Криму стає дедалі доступнішою. Практично у всіх чорноморських містах та селищах йде бурхливе будівництво нового житла. Причому ціни на квадратні метри у новобудовах вже давно не кусаються. Багато туристів, що хоча б раз побували на чорноморському узбережжі і усвідомили його переваги як курортне місце, вирішуються на покупку якщо не готових житлових приміщень, то хоча б тутешніх земель. І останній варіант, до речі, анітрохи не поступається першому. Володіння ділянкою у Криму дарує безліч можливостей. Будівництво власного будинку за індивідуальним проектом, спорудження саду, зведення дачної ділянки – все залежить від бажання та фантазії.

Ще одна причина, через яку багато хто прагне стати власниками власного житла на території Криму – близькість до теплого Чорного моря. Хіба не прекрасно вийти вранці з дому і вирушить прямо на пляж? А в Криму це більш ніж можливо! До того ж, господарі тутешніх апартаментів можуть отримувати задоволення та додаткові позитивні емоції від окультуреної прибережної зони, розвиненої інфраструктури, місцевих вин та чистої практично незайманої природи.

Говорячи про нерухомість у Криму, слід зазначити, що її вартість залежить від місця розташування щодо моря та туристичних центрів. Безумовно, неможливо прокинутися одного чудового ранку і вирушить на пошуки будиночка мрії. Щоб стати власником відмінного будинки в Ялті, необхідно вивчити ринок нерухомості Однак це зовсім не говорить про те, що вам доведеться закинути всі справи і першим поїздом вирушить на чорноморське узбережжя. Хоча було б непогано! Але, на жаль, ритм сучасного життя, як правило, не дозволяє нам такої розкоші.

Знайти відповідне житло або земельну ділянку можна через знайомих або, скориставшись допомогою Інтернету, дошки оголошень якого просто обвішані різними пропозиціями з приводу купівлі-продажу житла в Криму. І все ж, охочим убезпечити себе і власні заощадження, рекомендується звернутися до одного з ріелтерських агентств, які гарантують дотримання всіх норм при оформленні угоди. До того ж, саме ріелтор зможе підібрати житло, що відповідає всім вашим вимог.

Сьогодні житло на Кримському півострові – ідеальний варіант для життя. Самота, природа, шум прибою, крик чайок і, звичайно, чисте повітря, здатне творити чудеса, — усе це вже завтра може стати реальністю і для вас!

Підготував: Олександр Бєлов