14-09-2013

Особливість нерухомості елітного класу: як правильно зробити вибір та не помилитися

елітна нерухомість

Часом одного бажання придбати нерухомість недостатньо, оскільки одним із головних завжди було і залишається визначення вартості об'єкта, що розглядається, а також наскільки відповідає зазначена ціна якості та існуючим загальноприйнятим стандартам. Особливо такі жорсткі заходи перевірок стосуються нерухомості, що належить до елітної класифікації. На даний момент, на ринку представлено безліч варіантів нерухомості елітного класу, але, на жаль, при детальному ознайомленні кожної з представлених пропозицій рідко коли можна зустріти об'єкт, що дійсно відповідає вимогам такого рівня і вартості.

Щоб не помилитися і стати, заручником власних ілюзій, купуючи, слід детальніше вивчати властивості житла. Адже кожному сегменту властиві власні критерії, наприклад, розташовану квартиру на околиці мегаполісу навряд чи можна віднести до елітного рівня і, незважаючи на те, що там зроблено євроремонт і проект перепланує. Такий варіант, безперечно, не є об'єктом нерухомості елітного сегменту.

За якими ознаками та умовними особливостями слід класифікувати еліту?

Насамперед характерною ознакою, що гарантовано підтверджує, що об'єкт належить до елітного сегменту, є розташування будинку. В основному елітне житло розташовується в центральній частині міста зі зручною та розгалуженою інфраструктурною схемою проїзду. І навіть незважаючи на рік будівлі, припустимо, «Хрущовка» є елітою, оскільки ці будинки не піддавалися реконструкціям, за рахунок цього зберегли в собі первозданний вигляд минулих століть, що дуже цінно в наші дні.

Останнім часом дуже цінуються заміські житлові комплекси, які розташовуються поблизу суєти і міського шуму, в екологічно чистих районах. Такі елітні комплекси котеджного типу мають усі комфортабельні умови для цілорічного проживання. Новим напрямом в елітній промисловості нерухомого майна є пентхауси, які, зазвичай, на верхніх поверхах.

В основному елітне житло проектується та створюється за індивідуальними кресленнями. Для будівництва такого рівня квартир використовується тільки вдосконалений матеріал у поєднанні з новаторськими розробками сучасного рівня. Внутрішнє оздоблення виконується згідно з проектами, над якими працюють професіонали своєї справи. Весь проект, це послідовна реалізація, яка має бути максимально точно виконана без жодних помилок. Також неможливо не відзначити, що будівництво таких комплексів приступають компанії, що володіють бездоганною репутацією.

Ось основні ознаки, куди слід орієнтуватися, обираючи елітний рівень.

Автор: Олександр Бєлов