16-07-2013

Працювати з натяжними стелями вигідно

огляд приміщення

Кожен із нас, через життєві обставини, замислюється над тим, як жити далі. Наша освіта часто-густо не відповідає виду діяльності, який приносить сьогодні дохід. Молода людина – маркетолог із знанням англійської мови – працює продавцем кондиціонерів у мережі будівельних гіпермаркетів. Звільнений із лав Збройних Сил, молодий офіцер із дипломом «інженер-механік з ремонту та обслуговування артилерійського озброєння» з 9.00 до 20.00 працює охоронцем у невеликому відділенні банку за невисоку заробітну плату. Інженер-конструктор холодильного обладнання щодня обходить десятки продовольчих магазинів, приймаючи замовлення на постачання пива чи чіпсів. На жаль, це сувора правда життя.

Ось так і змінюють люди одну роботу за іншою, не завжди отримуючи бажаний результат. Якщо не намагатися докорінно змінити свою кар'єру на краще, то «надані самі собі події мають тенденцію розвиватися від поганого до гіршого» — це закон Мерфі.

Що ж робити?

  1. Для початку звернути увагу на те, як часто зникають та з'являються магазини у торгових центрах та на вулицях Вашого міста. Причина цього проста – пропозиція товару значно перевищує попит населення. Люди, опинившись на вулиці, втративши роботу, чомусь іноді без відповідних маркетингових досліджень ринку, без підготовки та досвіду знаходять гроші, беруть в оренду приміщення, сподіваючись, що їх товар виявиться дуже потрібним землякам. На жаль, так не завжди. Важко зараз знайти високоліквідний, затребуваний товар, з яким можна почуватися впевнено на ринку. З цієї причини багато підприємців розоряються.
  2. Стати дилером компанії ТОВ "Аста М" - лідера виробництва натяжних стель.

Що таке натяжна стеля?

Натяжні стелі (їх ще називають французькими) з'явилися нашій країні початку століття. Виготовляються натяжні покриття для стелі та стін із високоякісної плівки ПВХ або на тканинній основі. Московська фабрика "Аста Мануфактура" була заснована в 2003 році. За більш ніж 10 років успішної роботи, вона стала лідером виробництва натяжних стельових конструкцій у Росії. З чим це пов'язано? Стан житлового фонду, який у Росії та ближньому зарубіжжі перебуває у досить плачевному стані. Реконструкції чи ремонту потребує більшість житлових та нежитлових приміщень. Згадайте, що відбувалося і відбувається із вікнами старих будівель. Подивіться на вікна своєї дев'ятиповерхівки, де їх замінено на металопластикові — їх не більше половини, і зрозумійте, що з вікнами у Вашій оселі ще працюватимуть і працюватимуть.

Саме така ж ситуація, тільки на значно більш ранній стадії, сьогодні і з натяжними стелями, відмінними рисами яких є:

  • тривалий термін експлуатації. Фірма Astam дає 12 років гарантії своєї продукції;
  • можливість втілити в життя абсолютно будь-яке рішення дизайнера: від найпростішої до криволінійної багаторівневої натяжної стелі;
  • ціна, доступна кожному, хто побажав встановити у своєму приміщенні натяжну стельову конструкцію;
  • швидкий і акуратний монтаж, що нічим не обтяжує мешканців квартири.

Постійно високий попит на натяжні стелі, а також наявність Asta Manufactura найсучасніших цехів, оснащених передовим обладнанням, забезпечує постійне зростання виробництва продукції. У цих умовах особливого значення набула регіональна дилерська мережа компанії. Взаємовигідна співпраця Аста М з дилерами – основа успіху на ринку натяжних стель.

Фахівцями Аста-М розроблено ефективну програму навчання, що дозволяє підготувати до самостійної роботи практично будь-якого бажаючого стати дилером компанії.

Як стати дилером компанії "Аста М"?

Для початку, відвідавши офіційний сайт фабрики «Аста Мануфактура», переконайтеся, що Ви матимете справу з дійсно великою та успішною організацією, ознайомтеся з умовами взаємовигідного співробітництва для дилерів та франчайзі, при необхідності – поспілкуйтеся з консультантом та приймайте рішення.

Підготував: Олександр Бєлов