23-11-2012

Проектування опалення

радіатор

Монтаж системи опалення приватного будинкуЗрозуміло, один з найважливіших етапів у підготовці до встановлення всієї інженерної мережі вашого котеджу або заміського будинку.

Всім відомо, що обладнання, призначене для систем опалення, коштує дорожче, ніж обладнання будь-якої іншої інженерної системи. Від того наскільки якісно і грамотно підібрано дане обладнання, залежатиме і те, наскільки затишно ви почуватиметеся у вашому житло, а також вартість обслуговування системи опалення і, звичайно, економічність щодо витрачається палива.

Щоб уникнути прикрих помилок, слід звернутися, в першу чергу, в компанію, яка добре зарекомендувала себе на ринку опалювального обладнання протягом багатьох років, компанію, що здійснює не тільки проектування систем опалення, але й монтує будь-яке опалювальне обладнання. Найголовніше, щоб ця компанія підтримувала гарантії виробника та брала на власне обслуговування все це обладнання.

Наша компанія «Тепло-Макс» вже багато років успішно займається здійсненням проектування опалення, адаптує проекти під вирішення завдань, що ставляться замовником, з урахуванням усіх умов експлуатації, а також вимог самого заводу-виробника. Для кожного замовника ми підбираємо своє опалювальне обладнання, для кожного будинку встановлюємо свою систему опалення! Проектування системи опалення.

Проектування опалення зазвичай бере початок з грамотно поставленого технічного завдання, де замовник відображає свої побажання, потреби та вимоги. Коли технічне завдання складено і підписано, то інженери компанії «Тепло-Макс» пропонують, як це часто буває, кілька різних варіантів вирішення конкретної поставленої задачі з використанням того чи іншого обладнання, що варіює в різних цінових категоріях, - все в залежності від можливостей самого замовника. Після цього інженери-проектувальники приступають до довгоочікуваного проектування системи опалення.

Враховуючи той факт, що проектувальники компанії «Тепло-Макс» працюють у тісному контакті з монтажниками та інженерами, проект оптимально враховує узгодженість роботи опалювальної системи з іншими інженерними системами. Це, своєю чергою, дозволяє забезпечити тривалу службу всього опалювального устаткування та інших систем загалом.

Проектування систем опалення будується так, щоб опалювальна система була максимально готова до будь-яких ремонтних робіт. Це означає, що всі опалювальні системи, спроектовані фахівцями компанії «Тепло-Макс», мають відмінну можливість продовжити свою роботу і після того, як видаляться один або навіть кілька агрегатів, як-от радіатор, кульовий кран, або зворотний клапан і т.д. Такого результату можна досягти шляхом нехитрого поділу опалювальної системи на сегменти, враховуючи всі можливості автоматики опалювального обладнання, рекомендовану виробником. Створення якісних та надійних, зручних та економних опалювальних систем – найголовніше завдання проектування систем опалення, яке успішно вирішується фахівцями компанії «Тепло-Макс».

Підготував: Олександр Бєлов