31-03-2014

Продаж новобудов у вашому місті

жк світлий 1

Якщо ви зацікавилися продажем новобудов, то у вас є кілька варіантів пошуку найкращих пропозицій. Насамперед, ви можете спробувати знайти гідне житло за допомогою спеціалізованої агенції. Перевагою такого методу є те, що вам будуть запропоновані об'єкти, які продаються на ексклюзивних правах або ж, які вже відсутні у відкритому продажу. Мінус тут полягає лише в тому, що за такі посередницькі послуги необхідно буде заплатити певні комісійні.

Самостійний пошук нерухомості в новобудовах хороший тим, що ви можете знайти об'єкт за вигіднішою вартістю від інвесторів. Крім того, вам не доведеться витрачати зайві гроші на оплату праці посередників. Однак у будь-якому разі вам необхідна консультація досвідченого рієлтора, який розповість вам про того чи іншого забудовника та дасть потрібну інформацію для самостійного пошуку житлової площі.

Наступна наша порада полягає в тому, щоб ви визначились із термінами придбання квартири. Ви можете здійснити покупку як до самої здачі будівель, так і на етапі копання котловану. Вартість на різних стадіях будівництва буде різною. Найдешевший варіант – початок робіт, найдорожчий – придбання об'єкта вже після того, як будинок зданий забудовником.

Важливе правило полягає в тому, що перевіряти папери будь-якої компанії необхідно обов'язково. Навіть у тому випадку, якщо ви оберете організацію з гучним ім'ям та великим терміном роботи на будринку свого міста. Особливу увагу слід приділити паперам, що підтверджують факт дозволу на будівництво нерухомості.

Для того, щоб убезпечити угоду з купівлею-продажем житла, вам потрібно зареєструвати відповідні папери в юстиції. Для оформлення придбання квартири в будинку між сторонами укладається договір пайової участі. Жодних інших документів та угод не передбачено.

Перед тим як віддати перевагу тому чи іншому об'єкту, вам варто ознайомитись із прилеглою інфраструктурою. Ви повинні переконатися, що вибраний вами район має все, що буде потрібно в майбутньому для комфортного проживання. До будинку повинні вести хороші дороги, біля будівлі - розташовуватися продовольчі та господарські магазини, аптеки, дитячі садки, школи, паркування та інші об'єкти інфраструктури. Не поспішайте з прийняттям рішення, оскільки воно вплине на все ваше майбутнє життя.

Автор: Олександр Бєлов