26-09-2013

Підлога з натурального дерева: масивна дошка з клена

підлога з натурального дерева

Дерев'яні підлоги традиційно вважаються еталоном зручності та екологічності для будь-якого будинку. Це традиційне покриття, яке століттями підтверджувало свої відмінні експлуатаційні якості, створює в приміщенні особливу атмосферу комфорту. Даний вид підлоги, безумовно, схильний до впливу зовнішніх факторів, таких як температура і вологість, тому за його станом потрібно стежити, забезпечуючи найбільш сприятливі умови, щоб дошки прослужили довго і не втратили привабливого зовнішнього вигляду.

Для оптимального терміну служби рекомендується температура не менше 8 градусів вище за нуль і вологість в районі 50-60%. Останні технології дозволяють знизити вплив несприятливих зовнішніх факторів за рахунок спеціальних покриттів і більш точного припасування блоків. Також дошки необхідно берегти від комах та плісняви, щоб зберегти початкову якість деревини надовго.

Одним із найбільш популярних матеріалів зараз є масивна дошка з клена. Вона має масу переваг щодо інших популярних матеріалів. Окрім приголомшливих естетичних якостей, що розкривають повну гамму шикарних природних відтінків натурального дерева, даний вид настилу має і відмінні експлуатаційні властивості. Наша компанія готова запропонувати високоякісну масивну дошку з клена, яка прикрасить будь-яке приміщення, зробивши його затишним та ошатним.

Цей виріб виробляється з цілісного шматка деревини, завдяки чому максимально природно виглядає в сучасному інтер'єрі. Термін такого покриття може бути неймовірно довгим, до того ж навіть при старінні дошки її можна буде перешліфувати, в короткий термін оновивши зовнішній вигляд підлоги. Товщина масивних дощок варіюється в широких рамках: від 90 до 300 мм. Вони, на відміну від більшості більш дешевих аналогів, не схильні до гниття і практично не реагують на різку зміну температури. Догляд за подібною статтю зводиться до мінімуму, оскільки цей матеріал може зберігати презентабельний вигляд навіть у жорстких умовах клімату.

Таке дерево завжди славилося високою зносостійкістю. Важкі, але світлі, і за рахунок цього візуально полегшують інтер'єр, дошки привнесуть у ваш будинок відчуття стабільності. Клен має цікаву текстуру, хоча вона досить слабо виражена, все ж таки, легкі хвилясті лінії роблять її по-своєму вишуканою і благородною. Висока щільність гарантує власнику такої статі те, що він ніколи не заскрипить під ногами. Стриманість, лаконічність та витонченість – ось основні риси характеру клена.

Компанія Oscowood вже давно спеціалізується на повному циклі виготовлення дерев'яних підлог, підбираючи лише найкращі матеріали та працюючи за останніми технологіями у цій сфері. Наша команда розробить індивідуальне технологічне рішення саме для вашого завдання, сформувавши ексклюзивний дизайнерський проект, який виконується з урахуванням усіх побажань. Ми гарантуємо не тільки відмінну якість роботи, а й короткий термін реалізації плюс бездоганний сервіс на всіх етапах співробітництва.

Автор: Олександр Бєлов