20-12-2019

3 сучасні дизайни для оформлення квартири

Який дизайн квартири у тренді сьогодні? Провідні дизайнери розповіли нам, як створити інтер'єр із родзинкою та без шкоди сімейному бюджету. Стилів оформлення житла велика кількість. Найсучасніші з них: Фьюжн, Американський стиль, Стріт-стайл.

Фьюжн

злиття

Дизайн приміщення під цей стиль ще не такий популярний. Але він характерний тим, що в одному оформленні квартири можна змішати відразу кілька стилів. Гармонійно впишеться в інтер'єр та поєднання різнопланових речей. Наприклад, приміщення, розташовані біля моря, оформляються з елементами середземноморського стилю. У сільській місцевості для оформлення кімнат люди намагаються використати суміш стилів кантрі та прованс. Морські пейзажі можна зустріти лише на стінах як аксесуари.

Американський стиль

американський стиль

Інтер'єр виконаний у цьому стилі відповідає всім нинішнім вимогам сучасних людей. У цьому дизайні можна поєднувати всі класичні риси стилю. Тут доречна і пропорція, і симетрія у всьому. Оформлення квартири в американському стилі поєднує всі спокійні кольори фарб. Це гармонійно поєднає різнопланові елементи в шикарний інтер'єр.

Стріт-стайл

вуличний стиль

Цей стиль упевнено входить у моду. Дизайнери рекомендують використовувати елементи архітектури та мистецтва. У стилі використовується оздоблення для кімнат із натуральних матеріалів. Наприклад, деревина. Приміщення можна повністю оформити шпоном з дерева. До речі, це найекологічніший чистий варіант обробки.

Незважаючи на широку кількість різноманітних стилістичних течій, багато хто з них можна виділити в окремі групи. З варіантами оформлення квартири можна ознайомитись у цій статті.

Автор: Олександр Бєлов