11-01-2013

Пошук квартири для оренди

передача ключів

Пошук квартири для оренди може виявитися не таким простим заняттям, як здається на перший погляд. Враховуючи власні побажання щодо свого майбутнього житла, для того, щоб знайти щось потрібне, вам знадобиться чимала кількість часу.

В даний час, щоб зняти квартируіснує два способи. Це самостійні пошуки та пошуки через агентство нерухомості. Все частіше і частіше ті, хто потребує оренди, відмовляються від послуг агентств і виконують пошуки самостійно. Це тим сумою, яку вони переплачують.

Звичайно, якщо ви маєте достатню кількість вільного часу, тоді краще зайнятися цим питанням самостійно. Так ви особисто зможете відразу оцінювати приміщення, ґрунтуючись на власні уподобання. Це допоможе уникнути невідповідних варіантів, наданих вам агентством нерухомості.

У пошуках житла для оренди, головне визначитися з районом, в якому ви хочете зняти житло. Якщо це не важливо, тоді відштовхуйтеся від тієї суми, яку ви маєте. Часто буває навпаки.

Якщо з цим пунктом упоралися, то займіться безпосередніми пошуками самого житла. Зробити це в наш час технологій буде досить просто. Вдайтеся до допомоги всесвітньої павутини. В інтернеті ви зможете не тільки знайти багато варіантів для оренди, а й подивіться на фото майбутньої квартири. У цій справі краще один раз побачити. Тут же ви зможете домовитись із власником про зустріч. Можна ще шукати оголошення в газетах або на стендах міста.

Під час самого огляду, зверніть увагу на стан під'їзду, справність ліфта, поспілкуйтеся з сусідами — хто там жив до вас. Не забувайте за можливості поторгуватися. Так як часто буває, що власники усвідомлено завищують вартість, сподіваючись, що вдасться здати її за такою ціною.

Та й головне - орієнтуйтеся на власні враження від перебування в квартирі, яку ходите орендувати. Це і є найголовнішою вимогою до пошуку житла для оренди.

Автор: Олександр Бєлов