02-11-2012

Париж є світовим лідером зі здачі житла в оренду

Париж

Незважаючи на те, що оренда житлоплощі в Парижі не така дешева, інвестори завжди прагнуть вкладати в неї кошти. Експерти зазначають, що високий попит користувачів орендної нерухомості, породжує велике бажання інвесторів вкластися у даний сегмент ринку. Французька нерухомість є однією з найпривабливіших для бізнесменів. Цю інформацію можна дізнатись на порталі France Today.

Щорічно Париж відвідують понад 15 мільйонів іноземних гостей, і, судячи з цін на орендне житло, це число не зменшується. Середня вартість 1 кв. м. житлоплощі в центрі романтичного міста становить близько 11842 $, тому можна зробити висновок, що таку дорогу покупку можуть собі дозволити лише мільйонери. Дешевші об'єкти розташовані за центральними районами.

Існують у Франції та інші успішні ринки нерухомих об'єктів, такі як місто під назвою Канни, де вартість житлоплощі практично порівнянна з паризькою нерухомістю.

Місто Канни теж популярне і приваблює безліч туристів. Його відвідують щонайменше 9,4 мільйона гостей. За статистичними даними та опитуваннями, стало зрозуміло, що кожен п'ятий відвідувач Рів'єри – це місцевий або приїжджий бізнесмен. Деякі віддають перевагу готелю, але все ж більшість стають орендарями вілл на короткостроковий період.

Паризька житлова площа є найдорожчою у всій Європі, як і оренда апартаментів. Два вищезгадані французькі міста розташовані на 11 та 12 позиції у рейтингу світових міст з найдорожчою вартістю житла. Паризький 1 кв. м. обійдеться в 8,3 тисяч доларів, а каннський – 7,9 тисяч доларів.

Підготував: Олександр Бєлов