21-11-2014

Онлайн страхування майна в Україні стає все більш необхідним

Страхування майна в режимі Online

Сьогодні стандартна процедура страхування адаптується до потреб людини. І ось, йдучи в ногу з прогресом, страховики пропонують серію послуг «не виходячи» із Всесвітньої мережі Інтернет. Вам просто необхідно забити в пошуковій системі «страхова компанія» і ви вже бачите список найпопулярніших і давно діючих на цьому ринку компаній.

Одним із видів страхування, який вони пропонують, є страхування вашого рухомого та нерухомого майна http://ukrfinservice.com.ua/products/property/. Адже саме через непередбачені ситуації ми часто втрачаємо те, що збирали, будували роками. А страховка, це чудовий шанс відновити ці речі, не викладаючи всієї суми відразу зі своєї кишені. Ви просто отримуєте гроші, які накопичувалися на вашому страховому рахунку. Іноді навіть у більшому розмірі, ніж ви сплатили.

Все дуже просто, а зараз із онлайн страхуванням ще простіше. Вам необхідно здійснити такі дії:

  1. Заходимо до інтернету.
  2. Знаходимо перелік страхових компаній.
  3. Дивимося умови роботи Онлайн.
  4. За бажанням читаємо відгуки про компанії.
  5. Далі переходимо до списку послуг зі страхування майна. Розглядаємо пропоновані послуги.
  6. Вибравши послугу, ви заповнюєте надану форму, автоматично відбувається калькуляція вартості цього виду страхування майна.
  7. Виставлений рахунок ви оплачуєте через ваш онлайн банк і, вже за кілька хвилин, отримуєте підтвердження про оплату. - Вводьте номер платежу у форму на сайті компанії UkrFin та отримуєте поліс страхування.

У чому плюс:

  • ви самі спокійно без тиску співробітників компанії, тобто, крім людського фактора, вибираєте те, що вам дійсно підходить. А не приймаєте "кращий варіант" від співробітника;
  • ви не витрачаєте 2–3 години свого часу на спілкування, переконання та підготовку документів;
  • ви не шукаєте касу або банк, у якому менший відсоток за перерахування суми;
  • ви вибираєте самі, від яких випадків страхувати своє майно. Наприклад, якщо у вашій частині, де стоїть будинок, не буває повені, то навіщо вам страховка від такого стихійного лиха і таке інше.

Питання такого виду страхування полягає в тому, що даний вид договору підписується після оцінки майна. А на сайті в онлайн варіанті ви можете лише внести попередні дані. Після оцінки сума договору може змінитися. Це нюанси оформлення, але вони компенсуються часовими рамками та відсутністю не зовсім приємного спілкування.

Автор: Олександр Бєлов