07-02-2023

Картонні взуттєві коробки від виробника АгроСпецПак

Коробки для взуття від виробника АгроСпецПак

Якщо Ви не знаєте, де купити картонні взуттєві коробки тоді Вам в АгроСпецПак. За 15 років компанія вийшла на великі обороти, розширила робочий штаб і зменшила терміни виконання замовлення! Стандартні коробки для взуття все на складі, ви можете їх забрати в день замовлення. Склад знаходиться в Києві, в компанії є як самовивіз, так і доставка по Україні. Якщо Вам потрібна унікальна коробка, вам допоможуть дизайнера і конструктора. Вони професійно сприймуть вимогу і здійснюють всі Ваші задуми. Нанесення логотипу на взуттєву коробку здійснюється флексографічним або трафаретним друком. Обидва типи друку хороші, зберігають роздільну здатність, насиченість та якість зображення. На випадок, якщо у Вас немає свого дизайну, Вам допоможе наш штатний дизайнер, який вислухає всі вимоги.

Коробки для взуття

Переваги картонних взуттєвих коробок

Переваги взуттєвих коробок у плані просування:

  • сприятливий імідж компанії;
  • сильний маркетинговий інструмент;
  • збільшує лояльність клієнтів;
  • виділяє серед інших підприємств;
  • легко нанести будь-яку печатку на коробку.

Покупці схильні купувати той бренд, якого бачать найчастіше. Через це можна спокійно сказати, що логотип на коробках для взуття - це сильний маркетинговий інструмент.

Чому варто використовувати саме картонні взуттєві коробки https://aspak.in.ua/g11518015-korobki-dlya-obuvi:

  • Екологічно чистий матеріал. Картон робиться з целюлози, а значить він не шкодить оточенню. До того ж сам процес виробництва целюлози є природним і за високих температур матеріал не стає токсичним і не змінює свої якості. Робиться целюлоза при переробці дерева та вторинної сировини, це набагато дешевше, ніж виробництво полімеру, з якого роблять пластикові коробки.
  • Щільність картону. Крім того, що коробка захищає взуття від пилу, бруду, вологи і вигоряння, воно може вберегти і від фізичних пошкоджень. Картон, з якого роблять коробки під взуття в АгроСпецПак, досить жорсткуватий, і за рахунок цього він може спокійно витримати навантаження не гірше за пластикову. Можете не боятися зберігати взуття та ставити коробку на коробку – вона не деформується.
  • Презентабельність – легко нанести дизайн. Практично всі види друку дозволяють наносити логотип у стислі терміни. Головна перевага, що зображення не втрачає властивості під час друку, зберігається чіткість зображення. Види друку на картоні: ультрафіолетове, тампонне, шовкографічне, офсетне, флексографічне.

Підготував: Олександр Бєлов