27-09-2021

«Пульсар Констракшн» – надійний забудовник бізнес-центрів

бізнес центр

«Пульсар Констракшн» – українська компанія, що спеціалізується на створенні конструкцій із металу та промисловому будівництві. Заводи компанії загальною площею 7000 кв. здійснюють роботи з обробки металу. На підприємстві проводиться фарбування, оцинкування, плазмове різання та механічна обробка будівельної сировини. За допомогою розроблених власним бюро планів компанія виконує якісні конструкції, придатні для застосування у різних сферах діяльності. Фірмі довіряють будівництво офісу, ділового центру та інших об'єктів.

Обробка металу, виготовлення металевих ємностей та конструкцій, будівництво бізнес-центрів та офісних приміщень – далеко не повний перелік можливостей «Пульсар Констракшн». Компанія вирішує всі питання у створенні проекту та будівництві офісів та БЦ. Співробітники беруть на себе всі турботи, пропонуючи якісний проект за ринковою ціною.

Що входить до переліку послуг

"Пульсар Констракшн" надає широкий спектр товарів та послуг - від розробки креслень до зведення будівель. Офіційний сайт знайомить відвідувачів з повним каталогом послуг, до якого входять:

  • проектування ділових будівель;
  • повне забезпечення будівельними матеріалами;
  • будівництво офісного центру під ключ;
  • проведення систем комунікацій;
  • оздоблення зовнішньої та внутрішньої частин об'єкта.

Компанія встигла реалізувати понад 50 успішних проектів. Вона здійснила будівництво офісних центрів та житлових комплексів у великих та невеликих містах України.

Переваги звернення до «Пульсару Констракшну»

На підприємстві працюють висококваліфіковані спеціалісти, які мають великий досвід у сфері проектування та будівництва бізнес-центрів.

Під час роботи з компанією користувачеві не доведеться турбуватися про терміни отримання замовлених послуг, оскільки всі працівники працюють над проектом у команді. Клієнту гарантовано надання якісної продукції точно у визначений час. «Пульсар Констракшн» несе відповідальність за товари та послуги, що пропонуються на сайті, та піклується про економію часу та коштів клієнтів.

Для будівництва застосовуються металоконструкції, виготовлені на заводах підприємства. Промислові потужності розташовані у Броварах та Житомирі та займають загалом 7000 квадратних метрів. Перш ніж збудувати будівлю бізнес-центру, матеріали ретельно готують:

  • очищають у піскоструминній камері;
  • покривають цинком або ґрунтують і фарбують для запобігання корозії.

Компанія «Пульсар Констракшн» багато років веде чесний бізнес на ринку. Співробітники намагаються задовольняти запити користувачів та знаходити індивідуальний підхід до кожного проекту. Два заводи компанії працюють для того, щоби створювати якісну продукцію. За місяць випускають 450 тонн металоконструкцій.

Як отримати послугу

Гарантії якості та відгуки клієнтів рекомендують зупиняти вибір саме на компанії «Пульсар Констракшн». Замовити будівництво офісів та інші послуги можна будь-коли, перейшовши на офіційний сайт. Менеджери уточнять побажання клієнта та розроблять індивідуальний план роботи.

Підготував: Олександр Бєлов