20-11-2019

Навіщо вашій фірмі власний прапор?

прапор компанії

Офіційна символіка компанії сприяє підвищенню статусу, робить її помітнішою серед конкурентів.

Щоб піднести символіку максимально ефектно під час проведення корпоративного заходу фірми, презентації варто використовувати прапори, виробництвом яких займається спеціалізовані компанії. Ці вироби виконуються практично в будь-яких розмірах, тому за їх допомогою можна оформити будь-які об'єкти починаючи від невеликих столів у залі для конференцій і закінчуючи масштабними сценами просто неба.

Яку роль виконують прапори із символікою фірми?

Такі елементи оформлення конференц-залу, території або приміщення, де проводиться захід або зустріч, виконують безліч завдань, серед яких:

  1. Підвищення представництва.
    Вони роблять обстановку більш офіційною і водночас урочистою.
  2. Реклама.
    Логотип або інша символіка фірми постійно потраплятиме на очі гостям, відвідувачам, учасникам. Фото з заходу швидко розійдуться по мережі, як правило, на багатьох з них будуть видно прапори з емблемами, фірмовими квітами. Все це позитивно позначиться на впізнаваності компанії.
  3. Декорування.
    Цей елемент є дуже ефектним інструментом, щоб прикрасити приміщення, територію, зал, сцену.

Але все має бути в міру і перенасиченість символікою може стати дратівливою і навіть викликає незручності. Тому важливо не просто розмістити прапори будь-де, а визначити для них оптимальне розташування. Необхідно забезпечити їм хорошу видимість, але при цьому вони не повинні заважати безперешкодному проходу, затуляти собою важливі об'єкти, бути перепоною між глядачами та сценою.

Раніше ми розповідали про те, як корпоративний стиль робить компанію відмінною від інших, створює її обличчя та філософію.

Підготував: Олександр Бєлов