05-03-2014

Компанія Грифон Буд

Компанія Грифон Буд

На сучасному етапі розвитку будівельної галузі в Україні велике значення має узгодженість на всіх етапах будівництва об'єктів: від проектування до реалізації завершених об'єктів. Багато компаній об'єднуються різними способами у тому, щоб втілити у життя ці принципи.

У Західній Україні питання якості зведених об'єктів завжди ставилися в основу виробничої діяльності, особливо коли справа стосується житлової сфери. Тому поява проектно-будівельної групи «Грифон Строй Груп», яка об'єднала різні напрямки діяльності, є абсолютно невипадковою.

Зібравши в єдиний кулак проектну, будівельну та фінансову складову всього виробничого комплексу, вдалося подолати багато традиційних протиріч між різними учасниками процесу. Таке об'єднання дозволило реалізувати злагоджену політику ведення бізнесу під єдиним управлінням.

Компанія «Грифон Буд» є центральним виробничим стрижнем групи, на яку покладено основну діяльність зі зведення об'єктів. Об'єднання в єдиній структурі функцій проектувальника, забудовника та генпідрядника дозволяє виконувати замкнутий цикл виробничих операцій від виникнення ідеї до отримання фінансового результату після продажу збудованого об'єкта.

Компанія спеціалізується на зведенні багатоповерхових міських житлових комплексів та індивідуальних будинків у заміській зоні. Застосування інноваційних технологій та сучасних матеріалів, у поєднанні із сучасними виробничими потужностями, дозволяє пропонувати ринку якісні житлові об'єкти, які мають підвищений попит.

Потенціал компанії дозволяє зводити будівельні об'єкти під ключ, включаючи всі необхідні інженерні мережі. За бажанням клієнтів проводиться облаштування індивідуальних інтер'єрів у квартирах та будинках, які відповідають їх запитам. В індивідуальному будівництві виконується весь необхідний набір дій щодо отримання дозвільної документації.

Інтереси клієнтів є пріоритетом у діяльності компанії, а наявність тісної взаємодії між проектувальниками, будівельниками та агентством нерухомості дозволяє найкраще врахувати побажання клієнтів та реалізувати зведені об'єкти житлового будівництва. Робота компанії на будівельному ринку дозволяє пропонувати клієнтам справді якісний кінцевий продукт.

Автор: Олександр Бєлов