18-05-2017

Корпоративний стиль

офіс компанії

Що таке корпоративний стиль? Насамперед це набір констант, службовців для формування цінностей компанії та брендингу. Ці постійні можуть включати різні атрибути: оформлення приміщень офісів і всієї атрибутики в певному кольорі, шрифт, слоган, будь-які персонажі, символи, емблеми, блоки (відео, аудіо або графічні). Все, що зробить компанію відмінною від інших, створить її обличчя та філософію.

Єдиний стиль – це одна з головних складових успіху компанії та її переваги над конкурентами. Базовими матеріальними цінностями компанії є товарний знак, логотип, візитка, фірмові бланки, презентації.

Відвідувач, заходячи в будь-який офіс вашої компанії має бачити єдність. Деякі компанії навіть меблі замовляють відповідно до корпоративних кольорів. Це їх виділяє на тлі аналогічних фірм і сприяє тому, що потенційні клієнти запам'ятовують їх краще.

Оформлення корпоративної вечірки

Витриманий стиль потрібний на презентаціях, ювілеях компанії. В оформленні такого корпоративу є багато нюансів, яких слід дотримуватись: корпоративні кольори, стиль, символіка. Стиль таких заходів суворий та обмежений.

При проведенні корпоративної вечірки, суворо дотримуватися стилю компанії необов'язково. Якщо це просто вечір, присвячений Новому році або іншому святу, яке не стосується безпосередньо компанії, то можна влаштувати стилізовану вечірку. Проведення програми відповідно до заздалегідь обраної стилістики зробить захід по-справжньому унікальним. Крім того, тут безліч ідей для проведення найрізноманітніших свят: у стилі диско, естет-вечірка, ретро, ​​Гаваї-паті, вечір із зірками, іспанська, східна вечірка.

Ідеї ​​стилізованих вечірок виражаються в елементах оформлення, костюмах учасників, меню, звуковому та світловому оформленні. Влаштовуючи корпоративну вечірку, слід пам'ятати, що корпоративи влаштовуються не лише для того, щоб люди могли відпочити, а й для того, щоб згуртувати колектив. Тому конкурси мають задіяти всіх учасників максимально.

Автор: Олександр Бєлов