25-11-2013

Купити квартиру у Севастополі за розумною ціною від забудовника – доступно

Найбільш затребуваним варіантом житла в Севастополі сьогодні вважаються квартири біля моря. Компанія «Карбон», виступаючи в ролі надійного забудовника з багаторічним досвідом будівництва, пропонує купити квартиру в Севастополі, з різним діапазоном площ і цін. Серед проектів компанії "Карбон" можна зустріти як малогабаритні, так і дворівневі квартири із загальною площею до 92 м2. Більш того, для тих, хто не має всієї суми коштів для придбання однієї з таких квартир, компанія пропонує можливість здійснення угоди шляхом іпотечного кредитування.

квартир в Севастополі

Квартири від компанії «Карбон» - надійний, зручний, а головне доступний вид житла.

Завдяки тому, що більшість будівельних проектів компанії «Карбон» беруть участь у державних програмах іпотечного пільгового кредитування, мрія про купівлю нової квартири в Севастополі, про своє довгоочікуване житло, сьогодні стала ще ближчою та досяжною. Серед новобудов Севастополя, побудованих компанією «Карбон», вважаються виключно надійні квартири з гарним видом на море та місто, а широкий вибір планувань створює додаткову зручність у підборі за індивідуальними критеріями. Вибір квартири – питання відповідальне та надзвичайно важливе, саме тому компанія «Карбон» на своєму сайті намагається надати максимальну кількість інформації щодо кожного з пропонованих житлових комплексів. Серед критеріїв деталізації пошуку за вашими необхідними умовами, на допомогу для вас, за кожною новобудовою Севастополя, на сайті компанії «Карбон» передбачено: докладний опис об'єкта з цінами та плануваннями, фото та відеоматеріалами, публікація актуальних новин щодо ходу будівництва.

новобудови Севастополя

Апартаменти в Криму за 3 хвилини до моря.

Варто сказати, що новобудови Севастополя далеко не єдиний перелік об'єктів нерухомості, що пропонуються сьогодні компанією «Карбон». Нещодавно до них приєдналися два комплекси апартаментів, кожен індивідуальні і функціональні. Зокрема, комплекс апартаментів Victory Hills дозволить насолоджуватися найкращим міським пляжем, одночасно перебуваючи у безпосередній близькості від усіх необхідних благ цивілізації. На окрему увагу тут заслуговує унікальна архітектура комплексу, що є різновисотними корпусами, що в свою чергу дає можливість повномасштабно бачити море і парк у панорамному огляді. Другий курортний комплекс розташований у Любимівці, на території 4 га поблизу одного з найкращих пляжів на всьому кримському півострові. Комплекс також передбачає перелік усіх необхідних атрибутів, необхідних для повноцінного та комфортного відпочинку в Криму. Ознайомитись з даними об'єктами ви також можете на офіційному сайті компанія «Карбон».

Автор: Олександр Бєлов