24-07-2013

Деякі тонкощі реєстрації ТОВ

обговорення

Підприємницька діяльність з освітою ТОВ розпочинається з реєстрації нового учасника господарювання. Тут важливо правильно розпочати, щоб вся процедура оформлення пройшла успішно, за короткі терміни та без призначення додаткового терміну підготовки документів. Як і будь-який юридичний процес, реєстрація відкритої установчої діяльності є складною, багатоступінчастою процедурою, подробиці якої вказані на regconsultgroup.ru. Грамотні консультації компетентних юристів направляють у потрібному напрямі, дозволяючи уникнути грубих помилок усім стадіях реєстрації підприємства.

Які питання потрібно вирішити перед поданням документів?

Приступаючи до оформлення пакета документів для створення ТОВ, наголошується на необхідності точних відповідей на низку важливих питань, що мають значення в успішному проведенні всієї процедури реєстрації:

  • визначитися з назвою організації та видами діяльності, в якій належить здійснювати господарську діяльність;
  • призначити керівника ТОВ та встановити точну юридичну адресу компанії, яка буде ключовим фактором у законності підприємницької діяльності;
  • вибрати банк, де фігуруватиме розрахунковий рахунок компанії;
  • зробити вибір на користь найбільш оптимальної форми оподаткування, вигідною з погляду ліквідності та прибутковості;
  • встановити форми вкладів, що утворюють Статутний Капітал компанії, точно оцінити параметри кожного вкладу та часткою засновників фірми;
  • зібрати всю інформацію щодо пакету документів, які необхідні для проходження в органах державної реєстрації.

Деякі особливості установи ТОВ

Відповідно до законодавства, при заснуванні ТОВ необхідно прийняти відомості про деякі особливості оформлення нової спільноти.

Учасниками організації з обмеженою відповідальністю можуть виступати як громадяни РФ, а й громадяни інших держав, і навіть деякі юридичних осіб. Умовою участі іноземних громадян є надання ними паспорта, перекладеного російською мовою та завіреного нотаріально. Засновник компанії може одночасно виконувати обов'язки виконавчого органу.

Юридична реєстрація ТОВ можлива, починаючи з розмірів Статутного капіталу, що дорівнює 10 тисяч рублів. Вклад у Статутний капітал може виражатися у грошовому еквіваленті, а й інших формах власності: майні, цінних паперах, майнових правах, оцінених у грошовому еквіваленті. Наявність Статутного капіталу у сумі понад 20 тисяч рублів вимагає укладання незалежного оцінювача.

Автор: Олександр Бєлов