18-11-2013

Нерухомість на Новій Ризі: чим вона приваблює інвесторів?

Будинок по новоризькому шосе

Головна відмінність досвідченого бізнесмена, який розуміє саму суть економічної теорії, від новачка, полягає в тому, що перший прагне не тільки збільшити власний добробут, а й захистити капітали від знецінення. Тільки з часом комерсанти починають розуміти: гроші в чистому вигляді – це субстанція, яка найменше підходить для довготривалого зберігання всього заробленого. Чому? Відповісти на це питання зможе навіть першокурсник вишу, який готує фінансистів: реальна цінність казначейських квитків надзвичайно низька, вони стрімко знецінюються під впливом інфляції. Обсяг накопичень, що зберігається в грошах (неважливо, у національній або вільно конвертованій валюті) тільки зменшується – підприємець поступово втрачає те, що було зароблено насилу.

Чи можна розрубати Гордієв вузол? Така можливість у людей справи є. Вільну готівку необхідно вкласти у товар із максимально високою ліквідністю. Інших способів захистити капітали від знецінення немає. Оптимальним середовищем для вкладення є заміська нерухомість. Вартість квадратного метра житла в Підмосков'ї з роками тільки збільшується (не проглядається жодних передумов для її здешевлення), попит на спеціалізованому ринку багаторазово переважає наявні пропозиції. Інвестиційна привабливість об'єктів висока – безперечно. Окремо варто зазначити, що багато успішних людей незадоволені умовами перебування у столичному регіоні, переїзд за місто – чи не єдиний варіант для них набути нового сенсу життя. За допомогою бізнесмени, які мріють змінити місце існування, звертаються в агентство нерухомості JQ Estate.

Чому наші співгромадяни із значними фінансовими можливостями користуються послугами саме цієї компанії? З одного боку, з клієнтами працюють справжні фахівці, які знають свою справу. З іншого боку, увазі потенційних покупців пропонується нерухомість у дивовижних місцях Підмосков'я. Бажання купити будинок по Новоризькому шосе (об'єкти, розташовані саме в цьому напрямку, компанія пропонує клієнтам) викликано цілою низкою об'єктивних причин.

  1. По-перше, Новоризьке шосе є швидкісною трасою європейського рівня. Від основної частини селищ, розташованих на ній, до мегаполісу можна дістатися за 30-40 хвилин (цю обставину повною мірою оцінили люди, які мають бізнес у столиці).
  2. По-друге, житлові об'єкти пропонуються в районі із чудовою екологією. Селища розташовані в оточенні незайманих лісів, мальовничих водойм, на відстані від промислових підприємств.
  3. По-третє, інфраструктура селищ на Новій Ризі динамічно розвивається. Власники котеджів тут не відчувають відриву від звичного для них способу життя.

p align="justify"> Резюмуючи все вищесказане, необхідно відзначити: придбання об'єктів, пропонованих компаній JQ Estate, - оптимальне рішення для людей, які шукають місце для комфортного проживання. Елітна нерухомість виступає як вигідний об'єкт для вкладень, так і комфортне місце для життя.

Автор: Олександр Бєлов