12-10-2012

Початок та реєстрація бізнесу

реєстрація бізнесу

Якщо ви ініціативна і заповзятлива людина і переповнені оригінальними і новаторськими ідеями, то вам настав час реалізувати себе в бізнесі. Підприємницька діяльність та можливість ведення бізнесу неможливі без реєстрації вашого підприємства.

У Законодавстві України обумовлено декілька організаційно-правових форм реєстрації приватних підприємств. Усі вони мають свої особливості, організаційну структуру, позитивні та негативні сторони. Вирішити, яка реєстраційна форма буде для вас найзручнішою, не так просто. Вчинення помилок на самому початку негативно позначиться на вашій подальшій підприємницькій діяльності. Щоб виключити їхню можливість, найкраще звернутися за консультацією та допомогою до юристів.

Юридична агенція ЮФ «Глобал Адвокат» здійснює послуги подібного виду для підприємств та організацій на території України. На практиці, якщо немає досвіду та певних знань тонкощів законів, уміння правильного заповнення документів та послідовності проходження інстанцій у реєстраційній палаті, реєстрація підприємства займає багато сил та часу. Невміння орієнтуватися у складних чиновницьких пристроях і структурах буде створювати труднощі і часом непереборні перешкоди. Звернувшись до досвідчених юристів фірми, ви отримаєте вичерпну консультативну допомогу. Вам допоможуть обрати найбільш підходящу для вашої майбутньої фірми або організації реєстраційну форму:

  • реєстрацію фізичних осіб – підприємців (ФОП) та відкриття приватного підприємства (ПП);
  • реєстрація товариства з обмеженою відповідальністю (ТОВ);
  • реєстрація представництва на території України іноземної компанії;
  • реєстрація різних громадських організацій у Міністерстві Юстиції;
  • реєстраційна процедура змін до установчих документів.

А також запропонують послуги з оформлення та отримання всього пакету реєстраційних документів «під ключ». Для цього досвідчений юрист візьме на себе збирання та заповнення всіх необхідних документів, які потрібно подати до реєстраційної палати. Маючи спеціальні юридичні знання та відповідний досвід, він зведе до мінімуму можливість виникнення різних проблем, перешкод і підводних каменів на вашому початковому шляху в морі бізнесу та приватного підприємництва.

Підготував: Олександр Бєлов