13-01-2013

Квартири у Харкові від КДСК

PesochinSky

Типова панельна забудова часів Радянського Союзу до сьогоднішнього дня лякає обивателя своїм сумним виглядом і вельми умовним уявленням про затишок та комфорт. Ще з тих часів узвичаїлися слова: «У нас же будинок панельний!»…

Справді, можна легко уявити. Стіни панельних «багатоповерхівок», що моментально нагріваються в літню спеку і зовсім нездатні тримати тепло в зимовий період. Вони стали нашій країні «притчею во язицех». Здавалося, що швидке і відносно дешеве домобудівництво назавжди увійшло в суперечність з такими поняттями, як «комфортний побут». Але тоді незрозуміло, чому за кордоном, де до якості житла пред'являються особливі вимоги, будівництво панельних будинків так затребуване і не викликає особливих нарікань. І, якщо ви плануєте купити квартиру в Харкові, мабуть, це питання хвилює і вас.

У чому тут секрет? Чи можуть і в нашій країні будуватися будинки, виходячи з недорогих технологій, що витримують оптимальне співвідношення ціни та якості.

Вирішення питання – квартири у Харкові від КДСК

Виявляється, вихід є. І це рішення демонструє сучасна нерухомість Харків, збудована компанією КДСК.

Спосіб утеплення стін, який раніше не застосовувався у нас - це утеплення з внутрішньої сторони будинку. На поверхню стінових панелей будівельниками Курязького домобудівного Комплексу крім безпосередньо утеплювача наноситься гідроізоляція та пароізоляція. У цьому випадку утеплюючий шар не схильний до руйнівних процесів, пов'язаних з впливом погодних умов. Таку технологію після проходження лабораторних випробувань було вперше апробовано саме Курязьким Домобудівним Комплексом і на даний момент вважається найбільш працюючим засобом створення комфорту.

Застосування нового для наших будівельників способу утеплення збільшило майже на п'ятнадцять відсотків по відношенню до попередніх результатів коефіцієнт теплопередачі. Побудовані Курязьким Домобудівним Комплексом квартири у Харкові оцінили усі покупці.

Курязький Домобудівний Комплекс у освоєнні нового способу підвищення якості будівництва став справжнім флагманом серед будівельних компаній не лише Харкова, а й України.

Вже зараз можна говорити про реалізацію цілої низки об'єктів, де націленість на поліпшення якісних характеристик будівель, що будуються, дала свої результати. Інтерес до житла, яке здає в експлуатацію КДСК, впевнено зростає, незважаючи на економічні проблеми країни. А це вже про щось та й каже.

Підготував: Олександр Бєлов