28-09-2013

Будівництво приміщень для розширення існуючого бізнесу, будівництво приміщень для фірми

Будівництво приміщень

Багато успішних підприємств малого бізнесу вирішують розширити свої потужності, купуючи, орендуючи або будуючи нові об'єкти нерухомості. У деяких випадках все Підприємство переїжджає в нове приміщення. В інших ситуаціях компанія може використати нове будівлю як склад продукції, чи устаткування. Також, це може бути необхідним для відкриття другого офісу або нового магазину.

Для тих підприємств, які вирішують розширитися шляхом будівництва, дане рішення може бути складним і пов'язаним з певними ризиками. Багато фірм не ризикують будувати нові приміщення. Це пов'язано з тривалістю будівельних робіт, які забирають ресурси, а прибуток можливий лише після остаточного зведення та завершення ремонту приміщень під ключ. Ще однією незручністю є додаткові обов'язки залучених до проекту працівників. Відволікання від основного бізнесу може негативно позначитися на динаміці зростання підприємств загалом.

Представники великого та середнього бізнесу мають значно більше можливостей інвестувати ресурси у довгострокові проекти, одним із яких і є будівництво. Дуже часто великі компанії мають надійних партнерів і можливість брати значні фінансові кошти в кредит під невеликий відсоток на терміни необхідні для будівництва будівель. Основним джерелом фінансування може стати повсякденний прибуток компанії. Його цілком може вистачити на покриття витрат, пов'язаних з будівництвом нової будівлі.

Для розробки грамотного проекту необхідно чітко представляти його повну вартість і потокові витрати і виходячи з них, формувати бюджет на здійснення задуманого. Складання проекту можна довірити компаніям, які займаються цими послугами та мають необхідну кваліфікацію.

Незважаючи на тривалість проектів, розширення підприємств шляхом будівництва нових будівель набуває все більшої популярності. Перевагою будівництва приміщень для власної фірми є можливість вибору земельної ділянки. Крім того, при зведенні нових будівель є можливість виконання планування, яке ви підберете самостійно, виходячи з потреб саме вашої фірми. Добре розроблена та побудована власність може дозволити компанії виробляти додатковий дохід, зменшувати витрати та продовжити процес ефективного зростання.

Автор: Олександр Бєлов