17-11-2012

Квартирний переїзд: етапи

підготовка до переїзду

Щоб ваш переїзд був не складний, необхідно знати кілька етапів, які дозволять вам заощадити час та поєднати дії. Послідовне виконання завдань, пов'язаних із переїздом скоротять ваші витрати.

Виклик вантажника. Якщо вам необхідно, щоб робітники приїхали до вас раніше, слід заздалегідь здійснити виклик, вказавши, що вам необхідне також розбирання та транспортування меблів. Оцінивши весь обсяг робіт, вантажники повідомлять, що вся робота займе від 2-ї до 8-ї години.

Меблі готуються наступним чином: для початку виконується зняття фурнітури та її перестановка. Потім корпусні меблі роз'єднуються і виготовляється упаковка. З певних меблів знімаються дзеркала, а також різні полиці та додаткові складові.

Розбирання меблів. Робота, пов'язана з частковим розбиранням меблів, що виконується працівниками компанії «Лоу Кост Переїзд» не вимагає додаткової оплати. У процесі роботи вантажники упаковують меблі самостійно, а також маркують і готують до транспортування.

Упаковка матеріалів. Під типовою упаковкою необхідних меблів мається на увазі прокладання картоном панелей та фіксація їх скотчем. Ця робота входить у весь перелік оплачуваних робіт. За бажанням та вимогою замовника, дорогі меблі упаковуються в більш міцні та дорогі матеріали.

Підготовка речей та їх укладання. Усі необхідні предмети та речі упаковуються у спеціалізовані мішки та картонні коробки. Найчастіше в мішки укладаються м'які речі, а в коробки особливо тендітні і габаритні предмети.

Винос мішків та коробок до транспорту. Насамперед виносять габаритні предмети, а потім кухонні меблі та інші речі. Вантажники спочатку закладають у машину масштабні коробки.

Завантаження авто. Найвідповідальнішим моментом у переїзді вважається упаковка речей та їхнє транспортування. Досвідчені спеціалісти здійснюють роботу акуратно.

Перевезення. Вантажники і водії суворо стежать за збереженням речей, що перевозяться. Швидкість автомобіля не перевищує 60 кілометрів на годину.

По приїзду працівники вивантажують коробки та мішки та доставляють їх до потрібної квартири, а також розстановлюють розпаковані предмети. Складання меблів – це кінцевий етап процесу переїзду. Після винесення всього сміття клієнтам необхідно зробити розрахунок з працівниками.

Автор: Олександр Бєлов

Читайте також