29-09-2012

Прибирання та обслуговування офісів та їх організація

прибирання офісів

Відкриття свого офісу це завжди подія частково грандіозна. У фірми з'являється «обличчя», яке працюватиме з клієнтами, і справлятиме на них враження. І ніяк не можна допустити того, щоб це враження виявилося негативним. Чи захаращені та тьмяні приміщення викличуть у клієнта позитивні емоції, і навпаки, світлий та чистий офіс дасть йому зрозуміти, що компанія впевнена у своєму курсі. Психологія проста, проте варто враховувати її нюанси. Підтримка стану офісних приміщень – це першорядне завдання після здачі їх в експлуатацію. Звичайно, періодичні косметичні ремонти можуть допомогти у цій справі, але гроші на їхнє проведення знадобляться чималі. Саме тому регулярна прибирання офісів та періодичне обслуговування всього приміщення буде найкращим рішенням.

Однак як же організувати збирання? Самостійно набирати персонал, організовувати закупівлю миючих засобів, інвентарю та інше? Мабуть, це не найкращий варіант. Звичайно, він може здатися надійним, ось тільки часу та коштів на організацію таких робіт доведеться витратити чимало. На щастя, є простіше рішення, яке дозволить не тільки заощадити гроші, але й час, що дуже важливо. В даному випадку, мова піде про клінінгові компанії.

Клінінгові компанії в Україні працюють уже давно і деякі з них встигли міцно зміцнитись у даному виді бізнесу. Їхні послуги пов'язані з прибиранням у всіх її проявах — вивезення сміття, обслуговування офісів або робота на електростанціях та інших великих об'єктах. Саме ця різноманітність і дозволяє отримати велику кількість досвіду, що дає незаперечні плюси у вигляді постійно зростаючої якості виконуваних робіт. Ціни на їхні послуги дозволяють не турбуватися за бюджет навіть невеликим фірмам, а знижки, що діють, роблять співпрацю з клінінговою компанією ще вигідніше.

Компанія «Імпел Гріффін Груп» працює на ринку клінінгових послуг України вже 20 років і постійно дбає про свій імідж надійного та якісного виконавця. Мережа обслуговування представлена ​​по всій Україні, що буде зручним для тих, хто має офіси у різних регіонах. Досвідчений персонал, сучасне обладнання та налагоджена система управління дозволяє з легкістю взятися за будь-який об'єкт, що робить співпрацю ще привабливішою. Наші співробітники повернуть вашому офісу первозданний лиск і збережуть його надовго!

Імпел Гріффін

Чистота – наша професія!

(044)459-32-42, (044)459-32-62

Телефонуйте з будь-якого міста – ми працюємо по всій Україні!

Сайт: www.griffin.ua

Підготував: Олександр Бєлов