01-07-2015

Кредит під заставу квартири: вигідно чи збитково?

кредит під заставу квартири

При постійному зростанні цін останнім часом все більше людей звертають увагу на кредити. Велику популярність вони мають у приватних підприємців та власників бізнесу для підтримки та розвитку справи. Хоча і обивателі користуються таким фінансовим продуктом, для особистих потреб, таких як ремонт, відпочинок, великі покупки і т.д.

Отримати велику суму грошей оформляючи беззаставний кредит майже неможливо. Найчастіше такі кредити не видають. Банки та фінкомпанії завалюють клієнтів перевірками та відмовляють більшості. Лише 5% бажаючих можуть оформити кредит, а суму одержують невелику. Через це позичальники все частіше беруть кредит під заставу авто чи нерухомості.

Пропоную розглянути роботу компанії RoyalStandard, яка є лідером на київському ринку кредитів під заставу майна. Офіційний сайт компанії знаходиться за адресою royalstandard.com.ua.

Що ви отримуєте під час оформлення кредиту під заставу нерухомості:

  1. Залежно від нерухомості, її розташування та параметрів сума кредиту може бути до 80% від реальної ринкової вартості. У зв'язку з тим, що будинки та квартири досить дорогі, сума грошей теж досить велика. Якщо говорити про таку заставу, як земля чи земельні паї, то вони нині низьколіквідні та не розглядаються.
  2. Немає тривалого бюрократичного процесу перевірки позичальника. Так як це не банк, ніхто не перевірятиме вашу кредитну історію і продзвонюватиме контакти. Не має значення офіційно працевлаштовані ви чи ні.
  3. Пакет необхідних документів невеликий. Вам необхідно надати: паспорт, ІПН, нотаріальний документи щодо заставної нерухомості та форму №3 про прописані.
  4. Процес оформлення та видачі складає від одного до двох днів від моменту звернення клієнта до видачі грошей під час підписання договорів.
  5. Кредитний договір та договір позики офіційні, надсилаються клієнту на пошту заздалегідь та вираховуються за кожним пунктом.
  6. Залежно від валюти та програми кредиту процентна ставка починається від 2%. Це досить низькі відсотки на кредитному ринку.
  7. Можливість вибору погашення кредиту: можна сплачувати лише відсоток, а тіло наприкінці кредиту, можна достроково погасити заборгованість без доп. витрат, є автоматична пролонгація кредиту.

Детальніше про роботу компанії ви можете дізнатися, зайшовши на сайт. Також є багато статей на різних ресурсах та інтернет-виданнях, де описується діяльність RoyalStandard.

Автор: Олександр Бєлов