13-03-2013

Котеджі у Білорусії: переваги оренди на добу

котедж

Останнім часом багато туристів починають обирати для свого відпочинку агро- та сільський туризм. І досить актуальною стає тема оренда заміських садиб та котеджів. У Республіці Білорусь найбільшою популярністю користується оренда заміських котеджів на добу та більше.

Втомившись від міської метушні, вам неодмінно хочеться створити святкову атмосферу та відпочити в заміському будинку. Як зробити це, ми з великим задоволенням Вам підкажемо! Велику кількість котеджів в оренду на добу ви знайдете тут. http://kottedzhi.by/snyat-kottedzh-v-belarusi-na-sutki.

Де можна провести вихідні та свята

Орендуючи у нас котеджі – ви робите правильне рішення та правильний вибір! У кожній садибі є своя невеличка особливість. Оренда котеджу дозволить своїм клієнтам різні види занять, активний туризм, полюванням та рибалкою. Ви зможете повністю поринути в оточення природи, сільську тишу.

Сервіс та комфорт

Орендуючи в Мінську заміські будинки, ви забезпечуєте доступність активного відпочинку. У наших котеджах встановлена ​​сучасна інфраструктура, яка вас не розчарує. Вам немає необхідності брати з собою будь-які речі для повсякденного життя, адже наш сервіс знаходиться на досить високому рівні і нічим не відрізняється від сучасних готелів.

багатий вибір

Відпочити у нас може кожен і так, як йому подобається. Якщо ви відпочиваєте великою компанією, тоді вам просто потрібно попаритися в лазні, приготувати шашлик. Якщо на відпочинок ви поїхали зі своєю сім'єю, ви можете покататися на конях, погодувати тварин. Залежно від сезону ви зможете кататися на лижах чи велосипеді, або просто гуляючи та дихаючи свіжим та чистим повітрям.

Орендована вами садиба або котедж добре підходить як для зимового, так і для літнього відпочинку. Його можна використовувати як рибальську та мисливську базу. Якщо котедж орендуєте на одну добу, тоді це хороша можливість провести романтичне побачення, відсвяткувати цікаво і весело день народження або зустріч випускників. У Білорусії оренда заміських котеджів дуже добре підходить для літнього відпочинку.

Основні переваги

Щоб повністю насолодитись заміським відпочинком, необхідно орендувати котедж. У Білорусії всі заміські будинки можуть запропонувати своїм клієнтам:

  • чудовий інтер'єр;
  • котеджі від економ до VIP-класу;
  • вибір будинку на ваш розсуд у лісі, на березі річки чи озера;
  • є будинки з басейном;
  • можливість вибору будиночка з лазнею, сауною, більярдом;
  • наявністю мангалів та альтанок.

Котеджі розраховані на різну аудиторію мають свої запити та фінансові можливості. У Мінську можна орендувати котедж на добу і це вирішить де проводити весільний захід чи корпоратив. Крім цього, усі будинки мають під'їзні шляхи. Для вас створені всі умови, для комфортного та приємного відпочинку.

Оренда котеджів на добу. kottedzhi.by

Підготував: Олександр Бєлов