23-02-2014

Київ-виставковий

Батьківщина-Мати Київ

Календарна зима добігає кінця, вона внесла в наше життя багато хвилювань, тривог, переживань, але якщо бути об'єктивним, то і свят, подарунків, теплих зустрічей. Вже чути нотки весни, що дарує пробудження природі, та привносить оновлення до нашого життя, заряджаючи енергією, прагненням рухатися вперед, коригуючи бізнес-плани. Як завжди, особливо насичена подіями буде наша столиця. Ким рухає бажання пізнати невідоме, опинитися на крок попереду, неодмінно потрібно відвідати наш столовий град у ці дні, попередньо обравши агентство, яке допоможе винайняти квартиру в Києві подобово.

Завершальними лютневими днями, у столиці відбудеться цілий каскад виставок та бізнес-семінарів, навіть один ярмарок, які пройду блоками. Таке комплексне уявлення компаній, що працюють у суміжних областях, як правило, дуже продуктивне, оскільки саме в цей період зав'язуються бізнес-знайомства, намічаються перспективи для подальшої взаємовигідної співпраці.

Майже всі експозиції, намічені на 25 число, зосереджені в Шевченківському адміністративному районі, квартира, що орендується в Києві, подобово в радіусі метро Нивки значно заощадить час і дасть низку інших переваг.

Серед анонсів значиться спеціалізована виставка КліматЕкспо, на якій з популярністю, що вже завоювали, будуть представлені інноваційні технічні рішення та розробки кліматичного обладнання, що застосовується як побуту, так і в промисловості, серед них: вентиляційне, обігрівальне, а також ізоляційні матеріали, насоси. Паралельно їй матиме місце спеціалізована виставка «Промисловий холод», яка поряд із новинками холодопостачання також порекомендує свої розробки систем кондиціювання та вентиляції.

Підприємцям нашої країни будуть цікаві пропозиції, підготовлені для представлення на міжнародній виставці «Франчайзинг» та Марго Магазин. Остання познайомить зі свіжими, модними напрямками у сфері дизайну меблів, аксесуарів для магазинів та ресторанів.

Традиційно, напередодні сезону, відкриються ярмарки «Тепличне господарство» та комерційного садівництва, адже наші аграрії вже на повну силу готуються до творчого клопоту.

Хоча народне прислів'я говорить: «Прийде марток – не ховай порток», але в подиху вітру все частіше вловлюється дихання тепла і, здається, що хоч ще несміливо, але веселіше співають птахи. Отже, треба будувати, творити, творити.

Автор: Олександр Бєлов